Πήρε το ντέρμπι και «κλείδωσε» τον τίτλο η Χαραυγή!

Η Χαραυγή ήταν σαρωτική στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα με τον ΟΦΑ, επιβλήθηκε με 6-3 και πλέον μένουν μόνο τα τυπικά για να σηκώσει την κούπα του τίτλου στη Β1 ΕΠΣΗ!

27/03/2024 19:30
21η αγωνιστική - Β1 ΕΠΣΗ - 2023-24

ADVERTISING

Ένα απίθανο πρώτο μέρος στο οποίο σκόραρε πέντε γκολ ήταν αρκετό για τη Χαραυγή, που άντεξε στην αντεπίθεση του ΟΦΑ, κέρδισε για τρίτη φορά την ομάδα του Αρκαλοχωρίου και είναι πλέον σίγουρη πρωταθλήτρια στη Β1 ΕΠΣΗ.

Η Χαραυγή μπήκε από το ξεκίνημα του αγώνα με αποφασιστικότητα και το μάτι να… γυαλίζει. Μόλις το 4′ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ. Μετά από συρτό φάουλ από δεξιά, η μπάλα έφτασε στον δεύτερο δοκάρι στον Μερκουλιδη, ο οποίος με κοντινό σουτ έγραψε το 1-0. Τρία λεπτά μετά ο Ηρακλής Καλαμιώτης με δυνατό μακρινό σουτ έκανε το 2-0, δείχνοντας από την αρχή για το τι θα ακολουθήσει.

Στο 10′ κόρνερ Προκόπη Νικολάου, κεφάλια αφύλακτος ο Βαγγέλης Μήτρου παράλληλα από την εστία. Το τρίτο γκολ της Χαραυγής ήρθε στο 20′. Κάθετη του Βαγγέλη Βασιλείου από τα αριστερά της περιοχής, ο Βαγγέλης Μήτρου με τρομερό σουτ έγραψε το 3-0!

ADVERTISING

Το γήπεδο στο πρώτο μέρος… έγερνε με τη Χαραυγή να κάνει το 4-0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Χρήστου Νικολάου στο 28′. Αντίθετα όταν ο ΟΦΑ κέρδισε την εσχάτη των ποινών στο 35′ για ανατροπή του Μήτρου στον Κενδριστάκη, ο Λουλάκης εκτέλεσε αλλά ο Βασίλης Μήτρου έκανε την επέμβαση στη δεξιά του γωνία!

Στο 36′ απίθανη ευκαιρία για Χαραυγή με τον Ηρακλή Καλαμιώτη από κοντά να μην μπορεί να νικήσει τον τερματοφύλακα του ΟΦΑ και κόρνερ. Στην εξέλιξη της φάσης κεφαλιά του Πρ. Νικολάου, νέα μεγάλη επέμβαση! Το τέλειο πρώτο μέρος για τη Χαραυγή ολοκληρώθηκε στο 38′ όταν ο Χρήστος Νικολάου εκτέλεσε φάουλ, ο Χρονάκης απέκρουσε, αλλά ο Χρήστος Καλαμιώτης έκανε το 5-0 στην επαναφορά.

Παρότι το παιχνίδι είχε ξεφύγει ο ΟΦΑ δεν τα παράτησε και με τις αλλαγές του Στέλιου Ανωγειανάκη ξαναμπήκε στο ματς. Στην πρώτη φάσης της επανάληψης μείωσε με 5-1 με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λουλάκη, ενώ ένα λεπτό μετά έκανε το 5-2 με γκολάρα του Δαγκωνάκη με σουτ εκτός περιοχής!

ADVERTISING

Ο ΟΦΑ που σε αντίθεση με το πρώτο μέρος, είχε τον άνεμο με το μέρος του στην επανάληψη δεν έμεινε εκεί και έκανε το 5-3 με τον Άγγελο Κώστα στο 55′ με κοντινή προβολή έπειτα από κόρνερ!

Η Χαραυγή διατήρησε την ψυχραιμία της και μπόρεσε να βγει από τη δύσκολη θέση, με το γκολ που έκλεισε οριστικά την υπόθεση νίκη να έρχεται στο 76′ με τον Ηρακλή Καλαμιώτη να κλέβει, να βγάζει τρομερή μπαλιά στον Βαγγέλη Βασιλείου που έκανε το 6-3. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος με τη Χαραυγή να πανηγυρίζει τη νίκη που την δίνει ουσιαστικά τον τίτλο!

ΧΑΡΑΥΓΗ
ΟΦΑ

Αρχικές συνθέσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ