Ο Κόρακας είναι ο… απόλυτος ρυθμιστής της Β2 ΕΠΣΗ – Η τριάδα αγώνων – «φωτιά» που ακολουθεί

Ο Κόρακας βρίσκεται σε εκπληκτική κατάσταση, προέρχεται από επτά σερί νίκες και πλέον αντιμετωπίζει τους τρεις πρωτοπόρους στις τρεις επόμενες αγωνιστικές, ικανός να ρυθμίσει την υπόθεση τίτλου.

Το σύνολο του Αντώνη Μανουσάκη, συνεχίζει με… σπασμένα φρένα την πορεία του και πλέον στην επόμενη τριάδα αγώνων, κόντρα σε Μαραθώνα, Κουνάνους και Θέρισο, μπορεί να καθορίσει σε μεγάλο βαθμό τον φετινό τίτλο.

Μπορεί ο ίδιος να έχει ελάχιστες πιθανότητες για τον τίτλο, έχοντας διαφορά 10 βαθμών από τον πρωτοπόρο Μαραθώνα, όμως δεν έχει καμία διάθεση να καταθέσει τα όπλα και θα δώσει τα πάντα μέχρι το τέλος, χτίζοντας παράλληλα και χαρακτήρα για την επόμενη χρονιά.

ADVERTISING

Με αυτό το σερί είναι απολύτως λογικό να είναι άκρως υπολογίσιμος από τους αντιπάλους του, καθώς πέρα από τα αποτελέσματα, είναι και η εικόνα που δείχνει στον αγωνιστικό χώρο, φορτώνοντας με πολλά γκολ τα αντίπαλα δίχτυα.

Την ερχόμενη Κυριακή υποδέχεται τον πρωτοπόρο Μαραθώνα στην Πόμπια και θέλει να προκαλέσει ζημιά στην ομάδα των Καλεσών, ενώ την επόμενη αντιμετωπίζει τους Κουνάβους εκτός έδρας, όπου είχε και την τελευταία ήττα με 4-3, στο ντεμπούτο του Αντώνη Μανουσάκη στην τεχνική ηγεσία, έχοντας αφήσει πάντως εκείνη την ήττα, αρκετά… μίλια πίσω. Την ίδια ώρα, αναμετρώνται Μαραθώνας και Θέρισος, με τις ισορροπίες πιθανόν να ανατραπούν.

Μετά και το ματς με τους Κουνάβους, φιλοξενεί στην Πόμπια την δεύτερη Θέρισο, με τις μνήμες να είναι ακόμη νωπές, μετά την εντυπωσιακή νίκη με 5-0 στην Πόμπια πριν από περίπου ενάμιση μήνα.

ADVERTISING

Αναμφίβολα, η ομάδα της Μεσαράς θα παίξει μεγάλο ρόλο, στο ποιος εκ των Μαραθώνα, Θερίσου και Κουνάβους, που αυτήν την στιγμή χωρίζουν τις τρεις ομάδες 4 βαθμοί, κατακτήσει το φουλ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Β2 ΕΠΣΗ…

Αναλυτικά το πρόγραμμα μέχρι το φινάλε:

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ