Ν. Φανουράκης: «Το Ασήμι επιστρέφει εκεί που αξίζει – Πολλά συγχαρητήρια σε παίκτες, διοίκηση και τον φανταστικό μας κόσμο»

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την επιστροφή της ομάδας στην Α1 ΕΠΣΗ μετά από 21 χρόνια μίλησε στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 ο Νίκος Φανουράκης. 

Ο έμπειρος τεχνικός εξέφρασε τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του Χρήστου Χανιωτάκη, ενώ στην συνέχεια αναφέρθηκε και στο παιχνίδι με τις Ασίτες λέγοντας πως η νίκη ήταν πέρα για πέρα δίκαιη.

Τώρα όσον αφορά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ο Νίκος Φανουράκης αποθέωσε παίκτες, διοίκηση και κόσμο για την προσπάθεια που έκαναν όλο το χρόνο, ενώ τόνισε ότι το Ασήμι επιστρέφει εκεί που αξίζει να βρίσκεται.

ADVERTISING

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Αρχικά εκ μέρους της διοίκησης, των παικτών και του προπονητικού επιτελείου να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του κ. Χανιωτάκη για τον θάνατο του Χρήστου Χανιωτάκη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. 

Τώρα όσον αφορά το παιχνίδι δείξαμε σοβαρότητα από την αρχή ως το τέλος και φτάσαμε σε μια δίκαιη νίκη που μας έφερε και το πρωτάθλημα. Θα ήθελα να μοιράσω συγχαρητήρια σε όλους από την διοίκηση μέχρι και τον φανταστικό μας κόσμο για την τεράστια προσπάθεια που κάναμε όλο τον χρόνο.

Από το καλοκαίρι δίναμε ότι είχαμε και δεν είχαμε για να φτάσει η ομάδα εδώ που είναι τώρα. Είμαστε χαρούμενοι γιατί καταφέραμε να επαναφέρουμε την ομάδα εκεί που αξίζει. Από σήμερα γιορτάζουμε μια μεγάλη χρονιά, όμως θα πρέπει να μείνουμε σοβαροί και να τελειώσουμε το πρωτάθλημα με τον καλύτερο τρόπο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ