Έκανε τη δουλειά του και ξέφυγε στο +4 ο Ζαρος!

Παρότι αγωνίζονταν από το 5ο λεπτό με παίκτη λιγότερο, ο Ζαρός έκανε το… καθήκον του επικρατώντας με 3-0 των Νέων Αλμυρού, ένα αποτέλεσμα που σε συνδυασμό με την ήττα της Ανάληψης ανέβασε τη διαφορά στην κορυφή της βαθμολογίας στους τέσσερις πόντους.

24/03/2024 16:00
21η αγωνιστική - Α2 ΕΠΣΗ - 1ος όμιλος

ADVERTISING

Ακόμα μία νίκη πανηγύρισε ο Ζαρός που σε συνδυασμό με την ήττα της Ανάληψης από τη Φαιστό άνοιξε τη διαφορά στο +4. Η αναμέτρηση ξεκίνησε άσχημα για τους γηπεδούχους που είδαν τον Φιλιουδάκη να αποβάλεται μόλις στο 5ο λεπτό για ανατροπή αντιπάλου.

Παρόλα αυτά ο Ζαρός δεν έχασε τον έλεγχο του αγώνα και μπόρεσε παρά το αριθμητικό μειονέκτημα να επιβάλλει το ρυθμό του. Το σκορ άνοιξε στο 18ο λεπτό με τον Φραγκιαδουλάκη να βρίσκει δίχτυα για το 1-0.

Η εικόνα των «πράσινων» ήταν ακόμα καλύτερη στην επανάληψη με το γκολ του Κοτζαδάκη στο 65′ να «λύνει» πλήρως τα πόδια των παικτών του Φάνη Χαλκιαδάκη. Ο ίδιος παίκτης είχε χάσει πέναλτι λίγο νωρίτερα στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι, ενώ ανάλογη τύχη είχαν οι προσπάθειες Κλαπάκη, Γιατρομανωλάκη και Σαριδάκη, με τον Ζαρό να τελειώνει το ματς με τέσσερα δοκάρια.

ADVERTISING

Στην τελευταία φάση του παιχνιδιού ο Φραγκιαδουλάκης με το δεύτερο προσωπικό του γκολ διαμόρφωσε το τελικό 3-0. Από την πλευρά τους οι Νέοι Αλμυρού δεν μπόρεσαν να έχουν το ανταγωνιστικό πρόσωπο που είχαν δείξει στο προηγούμενο παιχνίδι με το Άλογο Μαλεβιζίου και κοιτάνε ήδη τη συνέχεια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ