Νίκη ελπίδας για τον Κόροιβο κόντρα στον Παναθηναϊκό Ηρακλείου

Ο Κόροιβος με γκολ του Νίκου Σχοιναράκη από το πρώτο ημίχρονο, επικράτησε του μαχητικού Παναθηναϊκού Ηρακλείου με 1-0 στις Αγ. Παρασκιές και μείωσε δύο βαθμούς τη διαφορά από τη σωτηρία. 

24/03/2024 12:00
21η αγωνιστική - Α2 ΕΠΣΗ - 1ος όμιλος

Στατιστικά παίκτη

Σχοιναράκης Νικόλαος ΓΚΟΛ 34'    

ADVERTISING

Το παιχνίδι στο πρώτο μέρος είχε καλό ρυθμό, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να δημιουργήσουν καλές προϋποθέσεις για γκολ, με τον Κόροιβο, να έχει τέσσερις καλές στιγμές για να φτάσει στο γκολ, με τον Παναθηναϊκό Ηρακλείου να δείχνει εξαιρετική εικόνα στο αμυντικό κομμάτι. Οι φιλοξενούμενοι επιθετικά, είχαν λίγες ευκαιρίες που προσπάθησαν να μετουσιώσουν σε γκολ, χωρίς όμως αποτέλεσμα

Τελικά ο Κόροιβος βρήκε το γκολ στο 34ο λεπτό με τον Νίκο Σχοιναράκη να νικάει τον Τσαλαπατάνη για το 1-0, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, στα πρώτα λεπτά, ο Παναθηναϊκός Ηρακλείου έχασε τεράστια ευκαιρία για την ισοφάριση, κερδίζοντας πέναλτι, με τον Μυζήρι να αναλαμβάνει την εκτέλεση, στέλνοντας όμως τη μπάλα πάνω από το δοκάρι!

ADVERTISING

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να διατηρήσουν το προβάδισμα τους, δίνοντας έμφαση στην άμυνα, με τους φιλοξενούμενους να χάνουν τρεις ευκαιρίες με τους Τιγκίρη, Σταμπούλο και Γιαννόπουλο, με το 1-0 να μένει μέχρι το τέλος και τον Κόροιβο να παίρνει ένα σημαντικό «τρίποντο» στην προσπάθεια του για παραμονή στην κατηγορία.

Αλλαγές

60'94'
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ
82'94'
94'
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ
94'
ΔΗΜΟΦΙΛΗ