«Καθάρισε» από… αέρος ο ασταμάτητος Αετός στο Ατσαλένιο

Ο Αετός Ανωγείων απέδρασε με το τρίποντο της νίκης από το Ατσαλένιο, επικρατώντας με 1-0 του Κεραυνού, μία νίκη που τον ανέβασε -έστω και προσωρινά- στην 3η θέση και τους 33 βαθμούς.

23/03/2024 17:00
21η αγωνιστική - Α2 ΕΠΣΗ - 2ος όμιλος

Στατιστικά παίκτη

    40' ΓΚΟΛ Χανιωτάκης Εμμανουήλ

ADVERTISING

Την πέμπτη συνεχόμενη νίκη του πανηγύρισε ο Αετός Ανωγείων, που μπορεί να δυσκολεύτηκε άλλα τελικά έκαμψε την αντίσταση του μαχητικού Κεραυνού. Οι αρκετές απουσίες και η κούραση από το πρόσφατο παιχνίδι με τον ΠΟΑ για το Κύπελλο επηρρέασαν τους φιλοξενούμενους που δεν μπόρεσαν να έχουν την εικόνα των προηγούμενων αγώνων, ωστόσο ήταν ιδιαίτερα απειλητικοί από τις στημένες φάσεις.

Μία τέτοια ήταν που έκρινε την έκβαση του αγώνα, καθώς στο 40′ ο Οικονομάκης εκτέλεσε το κόρνερ και ο Χανιωτάκης σηκώθηκε πιο ψηλά από όλους για το 0-1.

Από την άλλη ο Κεραυνός που είχε την υπεροχή στην κατοχή της μπάλας, προσπαθώντας να παράξει ποδόσφαιρο «πληγώθηκε» για ακόμα μία φορά φέτος από τις στημένες φάσεις, που αποτελούν μία μεγάλη αδυναμία στο φετινό πρωτάθλημα. Μάλιστα ο Αετός απέιλησε και πάλι από στατική φάση με νέα κεφαλιά του Χανιωτάκη, λίγο αργότερα του Οικονομάκη, ενώ ευκαιρία είχε και ο Κλάδος με σουτ. Καλή ευκαιρία είχαν οι γηπεδούχοι με τον Καλογιάννακη να κάνει το διαγώνιο σουτ ελάχιστα άουτ.

ADVERTISING

Στην επανάληψη ο Κεραυνός πήρε ακόμη περισσότερα μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και πίεσε πάρα πολύ για να βρει το γκολ της ισοφάρισης. Σπουδαίες ευκαιρέις έχασαν οι Προβατάς, Καλογιανάκης και Μουτσάκης που απέτυχαν να σκοράρουν σε τετ α τετ, ενώ στην κορυφαία τους στιγμή οι «πράσινοι» είχαν δοκάρι με τον Μαυρογιαννάκη στο 65′.

Παρά τη μεγάλη πίεση τ ο 0-1 έμεινε μέχρι το τέλος με τον Αετό να παίρνει ένα σπουδαίο τρίποντο.

Αλλαγές

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ