Με αρκετές απουσίες τα Χανιά στη Νίκαια – Η αποστολή

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των Χανίων για το ματς της Κυριακής κόντρα στον Ιωνικό στη Νίκαια, για τη πρεμιέρα των play off της Super League 2.

Τα Χανιά θα ταξιδέψουν με πολλές απουσίες, καθώς έμειναν εκτός οι τραυματίες Νεμάνια Νίκολιτς, Χρήστος Ελευθεριάδης, Πατρίκ Βουό και Γιώργος Σερβιλάκης, ο ανέτοιμος Φέλιξ Ματάους, όπως επίσης και οι Βενιζέλος Πενταράκης, Μάνος Βόρφι και Μιχάλης Κουκουράκης.

Η αποστολή: Κλέιμαν, Καλογεράκης, Μπάτζιος, Σέχου, Μαζουλουξής, Μουτόμπο, Κατσούρρι, Παναγιώτου, Σιλά, Τσορνομάζ, Πέιος, Τσέλιος, Ντίας, Λεμονής, Μιούλερ, Κόλα, Μανουσάκης, Νίλι, Μάνος, Μάναλης.

ADVERTISING

Η σχετική ενημέρωση: «Με προπόνηση στα Περιβόλια ολοκληρώθηκε σήμερα, Σάββατο 23 Μαρτίου, η προετοιμασία της ομάδας μας για την αυριανή (24/03, 15:00) αναμέτρηση με τον Ιωνικό στο γήπεδο Νεάπολης, στην πρεμιέρα των play-offs της Super League 2.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε προθέρμανση, rondo και στατικές φάσεις.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Γιάννης Ταουσιάνης έκανε γνωστή την αποστολή που θα ταξιδέψει σήμερα για τη Νίκαια.

ADVERTISING

Από την αποστολή που επέλεξε ο προπονητής της ομάδας μας, εκτός έμειναν οι τραυματίες Νεμάνια Νίκολιτς, Χρήστος Ελευθεριάδης, Πατρίκ Βουό και Γιώργος Σερβιλάκης, ο ανέτοιμος Φέλιξ Ματάους, όπως επίσης και οι Βενιζέλος Πενταράκης, Μάνος Βόρφι και Μιχάλης Κουκουράκης.

Την αποστολή απαρτίζουν οι: Κλέιμαν, Καλογεράκης, Μπάτζιος, Σέχου, Μαζουλουξής, Μουτόμπο, Κατσούρρι, Παναγιώτου, Σιλά, Τσορνομάζ, Πέιος, Τσέλιος, Ντίας, Λεμονής, Μιούλερ, Κόλα, Μανουσάκης, Νίλι, Μάνος, Μάναλης».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ