Αρχίζει η Γ’ Εθνική!

Το «πράσινο» φως για την έναρξη των προπονήσεων σε όλη την επικράτεια, για τις ομάδες Γ Εθνικής ποδοσφαίρου, άναψε η Εθνική Επιτροπή Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού COVID-19!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Επιτροπή Λοιμωξιολόγων, ενέκρινε τα αυστηροποιημένα πρωτόκολλα που κατατέθηκαν από  την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και άναψαν το «πράσινο» φως για την επανέναρξη των προπονήσεων τόσο στη Γ Εθνική ποδοσφαίρου ανδρών, όσο και στην Α’ εθνική ποδοσφαίρου Σάλας ανδρών.

Επιπλέον, αποφασίστηκε η αναστολής των αγωνιστικών δραστηριοτήτων της Α1 Κατηγορίας υδατοσφαίρισης και χειροσφαίρισης ανδρών και υδατοσφαίρισης, πετοσφαίρισης, καλαθοσφαίρισης και χειροσφαίρισης γυναικών, για μια επιπλέον εβδομάδα, με επανεκτίμηση των επιδημιολογικών δεδομένων.

ADVERTISING

Η λειτουργία και χρήση των κολυμβητηρίων για προπόνηση από τους αθλητές σωματείων, υποψήφιους Σχολών Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, Στρατιωτικών Σχολών, καθώς και της κολύμβησης για θεραπευτικούς σκοπούς, με τήρηση των προβλεπομένων από τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Πλέον αναμένεται η επισημοποίηση της απόφασης αυτής…

Αξίζει να διευκρινιστεί, πως ουσιαστικά επιτρέπονται οι προπονήσεις, ενώ όσο αναφορά την έναρξη του πρωταθλήματος στις 28/3 που “προτείνει” η ΕΠΟ, θα πρέπει να εγκριθεί σε νέα τηλεδιάσκεψη των λοιμωξιολόγων, όταν τους κατατεθεί αντίστοιχο αίτημα.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.