Γ ΕΘΝΙΚΗ ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ

Α. Τσουπάκης: «Kαταφέραμε να ελέγξουμε τον ρυθμό»

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Α. Τσουπάκης: «Kαταφέραμε να ελέγξουμε τον ρυθμό»
Photo Credits: athlitiko.gr
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Στη σημασία της νίκης του Ρεθυμνιακού απέναντι στον Πλατανιά με 0-2, αλλά και στην εικόνα της αναμέτρησης, στάθηκε ο προπονητής της ομάδας, Τσουπάκης, μετά το τέλος της 6ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής.

Ο τεχνικός του Ρεθυμνιακού χαρακτήρισε το παιχνίδι όπως ακριβώς το περίμενε, τονίζοντας πως κρίθηκε στις λεπτομέρειες, ενώ υπογράμμισε πως η ομάδα του κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες της και να ελέγξει τον ρυθμό. Παράλληλα, ευχαρίστησε τον Πλατανιά για τη φιλοξενία και του ευχήθηκε καλή συνέχεια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα του Πλατανιά και θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε για τη φιλοξενία. Όσον αφορά το παιχνίδι, νομίζω ότι ήταν μια αναμέτρηση όπως ακριβώς την περιμέναμε, η οποία θα κρινόταν στις λεπτομέρειες.

Είχαμε τις στιγμές μας και τις εκμεταλλευτήκαμε, ενώ παράλληλα καταφέραμε να ελέγξουμε τον ρυθμό. Νομίζω ότι δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα από τον Πλατανιά, πέρα από κάποιες φάσεις στις οποίες μας βρήκε σε ανοιχτό γήπεδο.

Θεωρώ ότι μετά το πρώτο τέρμα το παιχνίδι γύρισε αισθητά προς τη δική μας πλευρά. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Πλατανιά και να πετύχει τους στόχους του, καθώς πρόκειται για μια ιστορική ομάδα που είναι απαραίτητη για το κρητικό ποδόσφαιρο».

Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου

Περισσότερα νέα για ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ στο GRANDSPORT, μαζί με πρόγραμμα και αποτελέσματα, βαθμολογία και στατιστικά παικτών της ομάδας.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα