Σε μία σημαντική μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο ΑΟΑΝ, ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με τον έμπειρο αμυντικό μέσο Δημήτρη Πολυχρόνη, προσθέτοντας ποιότητα και εμπειρία στο ρόστερ του ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.
Η ομάδα του Αγίου Νικολάου ενισχύει τη μεσαία γραμμή της με έναν ποδοσφαιριστή που διαθέτει πλούσιες παραστάσεις από τις εθνικές κατηγορίες, έχοντας αγωνιστεί σε αρκετά σημαντικά σωματεία κατά τη διάρκεια της καριέρας του.
Ο Πολυχρόνης γεννήθηκε στις 7 Μαρτίου 1994 στην Πάτρα, αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος. Στην ποδοσφαιρική του διαδρομή έχει καταγράψει περισσότερες από 140 συμμετοχές στη Β Εθνική.
Έχει φορέσει τις φανέλες του Ατρόμητου, της Καλαμάτας, του Ιωνικού, του Ηλυσιακού, της Παναχαϊκής, του Αιγάλεω και της Ηλιούπολης, ενώ πιο πρόσφατα αγωνίστηκε στον Γιούχτα και την Επισκοπή.
Το περασμένο καλοκαίρι είχε επιστρέψει στην Επισκοπή, ωστόσο η παρουσία του στην ομάδα του Ρεθύμνου ήταν σύντομη. Πλέον, ο έμπειρος μέσος συνεχίζει την ποδοσφαιρική του διαδρομή στον Άγιο Νικόλαο, αποτελώντας μία σημαντική προσθήκη για τον ΑΟΑΝ.
Η συγκεκριμένη κίνηση δίνει επιπλέον λύσεις στον Νίκο Σουργιά, καθώς ο Πολυχρόνης διαθέτει την εμπειρία και τις παραστάσεις για να βοηθήσει τόσο στο ανασταλτικό κομμάτι όσο και στη συνολική λειτουργία της μεσαίας γραμμής.
Με την απόκτησή του, ο ΑΟΑΝ δυναμώνει σε μία σημαντική θέση, εντάσσοντας στο δυναμικό του έναν ποδοσφαιριστή που γνωρίζει καλά τις απαιτήσεις της κατηγορίας και μπορεί να προσφέρει άμεσα στην προσπάθεια της ομάδας.















































