Ψάχνουν το restart τα Δειλινά

Να βάλουν στοπ στην πολύ κακή περίοδο των τελευταίων δύο μηνών και να κάνουν μία νέα αρχή με τον Άγγελο Λυριτζή στον πάγκο θα επιδιώξουν τα Δειλινά.

Απογοητευτική είναι η εικόνα των Δειλινών από το νέο έτος και έπειτα, καθώς ότι χτίστηκε με πολύ κόπο από το περασμένο καλοκαίρι και μία ομάδα που διεκδικούσε στα ίσα τον τίτλο και την πορεία με αξιώσεις στο κύπελλο, «κατάρρευσε» με κρότο, μένοντας πλέον στο -16 από την κορυφή.

Στα Δειλινά πιστεύουν πως το θέμα είναι ψυχολογικό, καθώς πιστεύουν στις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών τους, γι’ αυτό το «τιμόνι» του συλλόγου δόθηκε στον Άγγελο Λυριτζή, από τον οποίο περιμένουν πως μπορεί να αλλάξει την κατάσταση προς το καλύτερο.

ADVERTISING

Το θετικό είναι πως ο έμπειρος τεχνικός είχε αρκετές ημέρες με τη διακοπή να δουλέψει με τους νέους του ποδοσφαιριστές, με στόχο να παρουσιάσει μία ανταγωνιστική εικόνα στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν, ξεκινώντας από το παιχνίδι με την Αγία Βαρβάρα, με τα Δειλινά να θέλουν να τερματίσουν στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, σαν μία ελάχιστη «παρηγοριά» σε μία χρονιά που ξεκίνησε με φιλοδοξίες, αλλά πήρε άλλη τροπή…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ