Επισκέφτηκε το Στάδιο Ελευθερίας ο Καπουτζίδης

Ο Γιώργος Καπουτζίδης βρίσκεται στην Κρήτη και το Ηράκλειο με αφορμή τα γυρίσματα για τη νέα του εκπομπή με θέμα τον αθλητισμό και τους αθλητές για τους αθλητές που θα βρεθούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2021 και βρέθηκε στο Στάδιο Ελευθερίας.

Μάλιστα ο πρόεδρος και τα μέλη της διοίκησης έδωσαν αναμνηστικά δώρα με το λογότυπο του ΕΑΚΗ.

Η ανακοίνωση του ΕΑΚΗ: “Μια σημαντική στιγμή για το Στάδιο Ελευθερίας! Ήταν ιδιαίτερη τιμή και χαρά για το ΕΑΚΗ η παρουσία του Γιώργου Καπουτζίδη στο πλαίσιο των γυρισμάτων για τη νέα του εκπομπή με θέμα τον Αθλητισμό και τους αθλητές που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2021 με πρωταγωνίστρια το δικό μας παιδί την Ειρήνη Βασιλείου. Οι συντελεστές της εκπομπής έμειναν εντυπωσιασμένοι απο την πλήρως ανακαινισμένη εγκατάσταση, την ομορφιά των τειχών και την άρτια οργάνωση! Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Διοικούσας έδωσαν αναμνηστικά δώρα με το λογότυπο του ΕΑΚΗ ενώ δεν έλειπαν τα κρητικά εδέσματα και η ρακί”.

ADVERTISING

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content