Άνετος και ωραίος στην τετράδα ο Αλμυρός

Ο Αλμυρός δεν δυσκολεύτηκε να περάσει νικηφόρα από την έδρα του Ζαρού με 0-2, κλείνοντας θέση στο Final Four του Κυπέλλου ΕΠΣΗ.

20/03/2024 18:00
5η φάση - Κύπελλο ΕΠΣΗ - 2023-24

Στατιστικά παίκτη

    12' ΓΚΟΛ Ρέγιες Ισμαΐλ
    59' ΓΚΟΛ Καστελλιανάκης Άγγελος

ADVERTISING

Μία επαγγελματική νίκη πήρε η ομάδα του Γαζίου που έκανε όσα χρειαζόταν για να κάμψει την αντίσταση του Ζαρού, για να πετύχει τον στόχο πρόκρισης στην τελική τετράδα της φετινής διοργάνωσης.

Έγινε ένα παιχνίδι με λίγες φάσεις, με τον Αλμυρό να παίρνει το προβάδισμα στην πρώτη του καλή στιγμή, με τον Ρέγιες να κάνει τρομερό σουτ εκτός περιοχής στο απέναντι «Γ» για το 0-1 στο 12′.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο, χάνοντας καλή στιγμή με σουτ του Γιαλούση που απέκρουσε ο Λιουδάκης στο 35′. Σε μία καλή φάση ο Ζαρός βγήκε σε θέση βολής με τον Κοτζαδάκη στο 38′ που απέφυγε και τον Γκόγκο, όμως έφυγε πολύ πλάγια, με το τελείωμα του να καταλήγει άουτ.

ADVERTISING

Στην επανάληψη ο Αλμυρός μπήκε ακόμα πιο αποφασισμένος για να τελειώσει την «δουλειά» και έχασε ευκαιρίες με Σουρνάκη, Γιαλούση, Βουϊδάσκη και Κοντογιάννη στο πρώτο δεκάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου, με τον εξαιρετικό Λιουδάκη να έχει απάντηση σε όλες τις περιπτώσεις.

Το 0-2 έγινε στο 59ο λεπτό, όταν ο Άγγελος Καστελλιανάκης έγινε αποδέκτης της μπάλας μετά από σέντρα του Νικολακάκη που κόντραρε και του στρώθηκε άψογα, με τον έμπειρο φορ να πετυχαίνει ένα πολύ εύκολο τέρμα σε κενή εστία.

Τα τελευταία λεπτά ήταν διαδικαστικής σημασίας, με την ομάδα του Μανώλη Σουτζή (ο οποίος απουσίαζε από τη σημερινή αναμέτρηση) να παίρνει με άνεση την πρόκριση και τον Ζαρό να κρατάει την καλή εικόνα, απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο, δύο κατηγορίες πιο πάνω.

ADVERTISING

ΔΗΜΟΦΙΛΗ