Η ΕΠΣΗ προτείνει τον Θοδωρή Ζαγοράκη για πρόεδρο της ΕΠΟ!

Όπως έκανε γνωστό η ΕΠΣΗ με ανακοίνωση την οποία απέστειλε και στην ΕΠΟ προτείνει τον Θοδωρή Ζαγοράκη για πρόεδρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Στην ανακοίνωσή της η ΕΠΣΗ έκανε γνωστό πως ομόφωνα αποφάσισε την Πέμπτη 11 Μαρτίου σε έκτακτη συνεδρίαση και με βάση το δικαίωμα που μας δίνει το καταστατικό της ΕΠΟ (παράρτημα Γ – άρθρο 9, εδάφ. 2) να προτείνει τον Θοδωρή Ζαγοράκη για πρόεδρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στις εκλογές της 27ης Μαρτίου 2021.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΗ αναφέρει: «H Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου με διπλή και ιδιαίτερη χαρά, χαιρετίζει την οικουμενική λύση για πρόεδρο και διοίκηση κοινής αποδοχής στην ΕΠΟ.

ADVERTISING

Είναι διπλή η χαρά μας, αφού είναι γνωστό άλλωστε ότι η Ένωσή μας εδώ και χρόνια πρωτοστατεί σε αυτό το δύσκολο εγχείρημα της ενότητας – συμπόρευσης και συνεργασίας για ένα πρόεδρο και μια διοίκηση επίσης κοινής αποδοχής που θα βοηθήσουν, όσο δύσκολο και εάν είναι, το ελληνικό ποδόσφαιρο να ξεφύγει από αυτό το τοξικό περιβάλλον και από αυτή την χρόνια ποδοσφαιρική παρακμή.

Να τονίσουμε ότι ακόμα μεγαλύτερη είναι η χαρά μας, που μια σπουδαία ποδοσφαιρική προσωπικότητα, ο εμβληματικός αρχηγός της Εθνικής Ομάδας του EURO 2004, μπαίνει μπροστάρης αυτής της συμβολικής – ενωτικής αλλά και ουσιαστικής προσπάθειας για την πρόοδο του αθλήματος που όλοι αγαπάμε και υπηρετούμε.

Η Ε.Ε της Ε.Π.Σ Ηρακλείου ομόφωνα αποφάσισε την Πέμπτη 11 Μαρτίου σε έκτακτη συνεδρίαση και με βάση το δικαίωμα που μας δίνει το καταστατικό της ΕΠΟ (παράρτημα Γ – άρθρο 9, εδάφ. 2) να προτείνει τον Θοδωρή Ζαγοράκη για πρόεδρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στις εκλογές της 27ης Μαρτίου 2021».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content