Στη Μυρτιά η έδρα της ΑΕΚ

Το γήπεδο της Μυρτιάς θα είναι η βασική έδρα της ΑΕ Κατσαμπά τους επόμενους μήνες και τουλάχιστον για την ποδοσφαιρική σεζόν 2020-21, μετά την ολοκλήρωση των απαραίτητων εγγράφων από τον Δήμο Αρχανών Αστερουσίων, που το παραχωρεί έως το τέλος της ποδοσφαιρικής περιόδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνθρωποι της ΑΕΚ ολοκλήρωσαν τις απαιτούμενες ενέργειες και οι «κιτρινόμαυροι» διαθέτουν πλέον το απαραίτητο παραχωρητήριο, προκειμένου να δηλώσουν ως έδρα το γήπεδο της Μυρτιάς για τη συνέχιση της σεζόν, εάν και εφόσον αυτή επαναρχίσει φυσικά.

Στο γήπεδο της Μυρτιάς, το οποίο έχει υποστεί ζημιές από μικρόβανδαλισμούς, θα πραγματοποιηθούν εργασίες κυρίως καθαρισμού και αντικαταστάσεων, τις οποίες έχει αναλάβει ο Δήμος καθώς σε εκείνον ανήκει το γήπεδο.

ADVERTISING

Ουσιαστικά, η ΑΕΚ αυτή τη στιγμή έχει «κατοχυρωθεί» πως σε περίπτωση άμεσης επανέναρξης του πρωταθλήματος, δεν θα ψάχνει τελευταία στιγμή «έδρα», ενώ όσο αναφορά το γήπεδο του Καρτερού, εκεί θα γίνουν εργασίες αποκατάστασης ζημιών στο μέτρο του δυνατού, καθώς το κόστος θα το αναλάβει η υπάρχουσα διοίκηση της ομάδας.

Πλέον στην ΑΕΚ «τρέχουν» στο μέτρο του δυνατού πάντα, τα ανοικτά ζητήματα, προκειμένου να μπορέσει να είναι έτοιμη, σε περίπτωση επανέναρξης του πρωταθλήματος ή σε άνοιγμα ακαδημιών, οι οποίες αρχικά θα προπονούνται στο γήπεδο επί της Λεωφόρου Καζαντζίδη, ενώ για τις μεγαλύτερες ηλικίες, γίνονται προσπάθειες να βρεθεί όσο το δυνατόν κοντινότερα, γήπεδο που θα τις φιλοξενήσει.Click to Hide Advanced Floating Content