Η Χαραυγή έδειξε κάτι από τα… προσεχώς!

Μπορεί να μην κατάφερε να πάρει την πρόκριση, όμως η εμφάνιση της Χαραυγής στο παιχνίδι με τον ΠΑΝΟΜ για το Κύπελλο ΕΠΣΗ γεμίζει με αισιοδοξία και υπερηφάνεια άπαντες στον σύλλογο.

Αν και έχουν διαφορά δύο κατηγοριών, η Χαραυγή αντιμετώπισε σαν ίσο προς ίσο τον ΠΑΝΟΜ, τον οποίο κοίταξε στα μάτια και δυσκόλεψε πάρα πολύ.

Η οριακή ήττα με 1-2 ήταν η πρώτη στη φετινή χρονιά και στις δύο διοργανώσεις για την ομάδα του Μιχάλη Δεληγιάννη, η οποία έχει κερδίσει όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια της φέτος.

ADVERTISING

Παρόλα αυτά η εικόνα της ομάδας ήταν τέτοια που γεμίζει με πίστη και αισιοδοξία άπαντες, πως η Χαραυγή θα συνεχίσει να δείχνει ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό πρόσωπο, όχι μόνο τη φετινή χρονιά, που το πρωτάθλημα φαίνεται πως έχει έτσι κι αλλιώς «κλειδώσει», αλλά και τα επόμενα χρόνια, στις υψηλότερες κατηγορίες.

Ακόμα και από τον ΠΑΝΟΜ παραδέχτηκαν πως η Χαραυγή ήταν από τους καλύτερους αντιπάλους που έχουν αντιμετωπίσει τη φετινή χρονιά, ενώ κάλλιστα θα μπορούσε να είχε πάρει εκείνη την πρόκριση αν είχε εκμεταλλευτεί τις τεράστιες ευκαιρίες του δεύτερου ημιχρόνου.

Το μέλλον διαγράφεται σπουδαίο για τη Χαραυγή, με τον πήχη να έχει μπει πολύ ψηλά, καθώς όπως αναφέρουν από την ομάδα, ο σύλλογος επέστρεψε για να γράψει ιστορία!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ