«Βόμβα» από Ζάετς: «Στην Τσεχία και όχι στην OPAP Arena ο τελικός, αν περάσει η Ντινάμο»!

O νέος πρόεδρος της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, Βέλιμιρ Ζάετς σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ 3 αποκάλυψε ότι αν οι Κροάτες περάσουν στον τελικό του Conference League αυτός δεν θα διεξαχθεί στην Αθήνα!

Σε μία μεγάλη αποκάλυψη προέβη ο νέος πρόεδρος της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, Βέλιμιρ Ζάετς μιλώντας στην αθλητική εκπομπή της ΕΡΤ3, «Ο κόσμος των σπορ» και στον Γιώργο Μίνο.

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο που θέλει την Ντινάμο Ζάγκρεμπ να φτάνει ως τον τελικό του φετινού Conference League, o παλιός άσος του Παναθηναϊκού τόνισε ότι «αυτό είναι πάρα πολύ δύσκολο», ωστόσο αποκάλυψε ότι: «αν αυτό συμβεί, τότε ο τελικός θα διεξαχθεί στην Τσεχία και όχι στην Αθήνα», υπονοώντας ότι δεν γίνεται να ταξιδέψουν οι οπαδοί της Ντινάμο Ζάγκρεμπ σε ένα γήπεδο, όπου το καλοκαίρι συνέβησαν τα αιματηρά επεισόδια με τους οπαδούς της ΑΕΚ, που είχαν ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του Μιχάλη Κατσούρη.

ADVERTISING

Μία μεγάλη αποκάλυψη, αφού η ΟΥΕΦΑ, δεν έχει ενημερώσει για το ενδεχόμενο αλλαγής έδρας του τελικού, που είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 29 Μαΐου στην OPAP Arena.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ