Άνετος και ωραίος ο ΟΦΑ, 5-1 τις Ελπίδες

Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε ο ΟΦΑ, που επικράτησε με 5-1 των Ελπίδων σε εξ’ αναβολής αναμέτρηση για την 19η αγωνιστική της Β1 ΕΠΣΗ.

13/03/2024 18:30
19η αγωνιστική - Β1 ΕΠΣΗ - 2023-24

ADVERTISING

Ακόμα μία νίκη στο φετινό πρωτάθλημα για την ομάδα του Αρκαλοχωρίου που μπήκε ιδανικά στον τρίτο γύρο, μεινώνοντας μάλιστα στους οκτώ βαθμούς τη διαφορά από την πρώτη θέση και τη Χαραυγή.

Η διαφορά δυναμικότητας ήταν εμφανής από τα πρώτα λεπτά, με τον ΟΦΑ να ανοίγει το σκορ στο 6′ με τον Κενδριστάκη στην κίνηση να μετατρέπει σε ασίστ τη σέντρα του Βισκαδουράκη.

Οι Ελπίδες είαν καλή στιγμή στο 10′ με σουτ του Κωστάκη που κόντραρε και έφυγε εκτός, ενώ ο Ελευθερίου απείλησε στο 13′ με το κεφάλι για τους «πράσινους». Ο ίδιος παίκτης έκανε όμορφη ατομική ενέργεια στο 19′, αποφεύγοντας τους προσωπικούς του αντιπάλους, με τον Γραμματικάκη να διώχνει δύσκολα την προσπάθεια του.

ADVERTISING

Το 2-0 για το σύνολο του Στέλιου Ανωγειανάκη έγινε στο 38′. Ο Ελευθερίου σέντραρε και ο Κενδριστάκης σκόραρε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, αυτή τη φορά με το κεφάλι.

Η εικόνα δεν άλλαξε στην επανάληψη, με τους γηπεδούχους να έχουν την πρωτοβουλία, χάνοντας μάλιστα απίστευτη ευκαιρία με τον Κενδριστάκη στο 53′. Ο σκόρερ των δύο πρώτων γκολ πέρασε τον τερματοφύλακα, όμως ουσιαστικά σε κενή εστία σούταρε δίπλα από το δοκάρι.

Ο ΟΦΑ ήταν πιο εύστοχος στο 60′. Ο Λουλάκης έκανε το κόρνερ, ο Βερυκοκίδης έστρωσε με το κεφάλι στον Βλαχάκη, που έπιασε το σουτ με τη μία για να χριστεί και εκείνος σκόρερ.

ADVERTISING

Το γκολ της τιμής βρήκαν οι Ελπίδες στο 75′ με τον Κωστάκη που μείωσε σε 3-1, ωστόσο ο ΟΦΑ μεγάλωσε εκ νέου την έκταση της νίκης του. Στο 80′ έκανε το 4-1, με τον Βλαχάκη να σκοράρει για δεύτερη φορά, παίρνοντας την επαναφορά από ασταθή απόκριση του τερματοφύλακα των Ελπίδων σε προσπάθεια του Λουλάκη.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 89′ με τον Κενδριστάκη να πετυχαίνει χατ-τρικ από κοντά μετά από μπαλιά του Λουλάκη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ