Η κατάλληλη επιλογή για τους επτά «τελικούς» στην Παλιανή!

«Εποχή» Φραγκίσκου Ποτηράκη στην Παλιανή, με το σωματείο να πηγαίνει σε μια σίγουρη επιλογή, με επτά «τελικούς» να απομένουν για την ολοκλήρωση του 2ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

Ένας άνθρωπος που γνωρίζει όσο κανένα άλλο τις απαιτήσεις του σωματείου, με τον Φραγκίσκο Ποτηράκη να αντικαθιστά στην τεχνική ηγεσία τον Στάθη Κορνάρο, ο οποίος προσπάθησε με όλες τους τις δυνάμεις ώστε να δείξει η ομάδα ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο και μια καλή παρουσία, εν πολλοίς τα κατάφερε, ωστόσο οι πολλές απουσίες κοστίζουν στην μέχρι στιγμής πορεία.

Έτσι αποφασίστηκε ένα… ηλεκτροσόκ στην Παλιανή, προκειμένου να έρθει η αγωνιστική βελτίωση και τα απαιτούμενα αποτελέσματα, προκειμένου στα επτά παιχνίδια που απομένουν να καταφέρει τον επιθυμητό στόχο…

ADVERTISING

Η επιλογή φυσικά ένας άνθρωπος που γνωρίζει τα… πάντα στο σωματείο, με τον Φραγκίσκο Ποτηράκη να επιστρέφει στην τεχνική ηγεσία μετά από περίπου έναν χρόνο, έχοντας την δύσκολη αποστολή να φέρει εις πέρας την κατάκτηση της παραμονής.

Μια αποστολή, υπό τις οδηγίες ενός από τους κορυφαίους φορ στο Ηράκλειο για πάνω από μια 15ετία, ο οποίος και από το προπονητικό… μετερίζι γνωρίζει πως θα φέρεις εις πέρας την κάθε αποστολή.

Πλέον επτά τελικοί για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, με το διάστημα της διακοπής να είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για μια μίνι… προετοιμασία, προκειμένου στις 24 Μαρτίου στο εντός έδρας ματς με τα Κανάρια να ξεκινήσει την… αντεπίθεση παραμονής.

ADVERTISING

Το πρόγραμμα μέχρι το φινάλε:

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ