Ευκαιρία για ανασύνταξη στην διακοπή και την… ρελάνς για την δεύτερη θέση

Δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση η Αγία Βαρβάρα, η οποία έχει χάσει έδαφος για την 2η θέση του 2ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

Με την αγωνιστική κρίση που έχουν επέλθει τα Δειλινά, αρκετές ομάδες ερίζουν για την κατάκτηση της 2ης θέσης του πρωταθλήματος, πίσω από τον… εν αναμονή πρωταθλητή Ασήμι, που θέλει δύο βαθμούς για να κλειδώσει και μαθηματικά την κατάκτηση του τίτλου και την άνοδο στην Α1 ΕΠΣΗ.

Η Αγία Βαρβάρα προέρχεται από αρκετά σκαμπανεβάσματα τη φετινή σεζόν, έχοντας διαδοχικές νίκες αλλά και ήττες και πλέον προέρχεται από δύο σερί ήττες, χάνοντας ναι μεν έδαφος για την 2η θέση, όμως είναι εφικτή η κατάκτηση της, μιας και βρίσκεται πίσω μόλις δύο βαθμούς από τα Δειλινά και έναν από την τρίτη θέση που βρίσκονται οι Ασίτες.

ADVERTISING

Μπορεί η ήττα από το πρωτοπόρο Ασήμι να είναι κάπως… φυσιολογική, όμως η ήττα από τον προτελευταίο Κεραυνό (2-0) στο Ατσαλένιο προ δύο βδομάδων, κόστισε στο σωματείο, κυρίως βαθμολογικά, μιας και αν έπαιρνε τη νίκη θα ήταν στην δεύτερη θέση και δεν θα κοιτούσε πίσω.

Η αλήθεια είναι πως η Αγία Βαρβάρα έχει αδικήσει φέτος πολλάκις τον εαυτό της, έχοντας χάσει παιχνίδια από την αστοχία της και πραγματικά στις λεπτομέρειες και τώρα στο διάστημα της διακοπής λόγω των αποκριάτικων εκδηλώσεων, θα θελήσει να δουλέψει, ώστε να ανατραπεί το σκηνικό και να επιστρέψει στις επιτυχίες, στο κρισιμότερο κομμάτι της σεζόν.

Μάλιστα, έρχεται ο πρώτος «τελικός» κόντρα στα Δειλινά την Κυριακή 24 Μαρτίου στην έδρα της, ενώ την ίδια ώρα οι τρίτες Ασίτες φιλοξενούνται από το πρωτοπόρο Ασήμι και σε ενδεχόμενη νίκη θα ανέβει στην 2η θέση (αν πάντα χάσουν οι Ασίτες) και έπειτα με μια βατή δυάδα αγώνων κόντρα σε Γαρίπα (εκτός) και εντός με τα υποβιβασμένα Κανάρια, θα μπορεί να πάρει διαφορά αν την ευνοήσουν τα υπόλοιπα αποτελέσματα και να μην κοιτάξει ξανά πίσω.

ADVERTISING

Ευκαιρία για… ανάσες και ανασύνταξη στην Αγία Βαρβάρα, για το φινάλε της σεζόν, σε ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα, όπως είναι αυτό του 2ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ…

Το πρόγραμμα μέχρι το φινάλε:

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ