Απορρίφθηκε η έφεση της ΠΑΕ Βόλος, υπέρ της Κηφισιάς το παιχνίδι

Η ΕΠΟ δεν έκανε δεκτή την έφεση που άσκησε ο Αχιλλέας Μπέος και η ΠΑΕ Βόλος κατά της απόφασης του πειθαρχικού οργάνου της Super League για την υπόθεση της ρατσιστικής επίθεσης στον Ανδρέα Τετέι στο ματς με την Κηφισιά.

Ο Αχιλλέας Μπέος και η ΠΑΕ Βόλος άσκησαν έφεση κατά της απόφασης του πειθαρχικού οργάνου της Super League για την ρατσιστική επίθεση στον Ανδρέα Τετέι στο παιχνίδι με την Κηφισιά για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ως εκ τούτου, η αρχική απόφαση παραμένει για τον Βόλο, με το παιχνίδι να κατακυρώνεται υπέρ της Κηφισιάς και τον ιδιοκτήτη της Θεσσαλικής ομάδας να τιμωρείται με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα.

Έτσι, η Κηφισιά θα μπει στα playouts με 21 βαθμούς κι ο Βόλος με 19 και κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Ηρόδοτο με πρόεδρο τον Μάνο Λημναίο-Ποιοι εκλέχτηκαν

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Ηρόδοτο με την ανάδειξη...

Έντονο το ενδιαφέρον για τον Κώστα Βρεττό

Δέκτης έντονου ενδιαφέροντος έχει γίνει ο Κώστας Βρεττός. Ο έμπειρος...

Ένσταση από τον Στ. Σωκιανό στις εκλογές του ερασιτέχνη Ηροδότου

Ο Στέλιος Σωκιανός υπέβαλε ένσταση κατά την διαδικασία των...

Κ. Βαρδαβάς: «Θέλω να μπει ο ΟΦΗ στο Παγκρήτιο αλλά ο δήμος πρέπει να διαφυλάξει το δημόσιο συμφέρον»

Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου, ο πρώην Αντιδήμαρχος Καθαριότητας...

Συναντήθηκε με τον Σταύρο Αρναουτάκη ο Ηλ. Κουτσουπιάς

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής Ηλίας Κουτσούπιας, που αγωνίζεται στην ιταλική...