Το πρωτάθλημα για τον Γιούχτα τώρα ξεκινάει!

Ο Γιούχτας με πάθος και τον κόσμο στο πλευρό του πήρε τη νίκη κόντρα την Τηλυκράτη και θα παλέψει για την παραμονή του μέσα από τα play outs.

Η πρώτη «μάχη» κερδήθηκε, όμως ο αγώνας ο μεγάλος είναι μπροστά του. Ο Γιούχτας στο πρώτο του παιχνίδι την φετινή σεζόν στις Αρχάνες, έβγαλε πάθος, ενέργεια και με τον κόσμο στο πλευρό του κατάφερε να ξεπεράσει εύκολα το εμπόδιο του Τηλυκράτη, μπαίνοντας πλέον στα play outs με ψυχολογία και πίστη για τον στόχο.

Ο Κώστας Ανυφαντάκης παρά τις σημαντικές απουσίες κατέβασε μια ομάδα που μπήκε με το μαχαίρι στα… δόντια, δείχνοντας στον Τηλυκράτη πως αυτό θα είναι το τελευταίο του παιχνίδι στην Super League 2.

ADVERTISING

Η ομάδα των Αρχανών έπαιζε για δύο αποτελέσματα, όμως ήθελε τη νίκη για να μπει με καλή βαθμολογία στα play outs. Το γκολ του Μπρους στο 15′ έκανε πιο εύκολα τα πράγματα για τους πράσινους, οι οποίοι διαχειρίστηκαν σωστά το παιχνίδι και έφτασε η νίκη.

Έχουμε ξανά πει πως ο Γιούχτας στις Αρχάνες θα είχε περισσότερους βαθμούς. Όμως με το αν δουλειά δεν γίνεται και πλέον με την επιστροφή του στην φυσική του έδρα και το μομέντουμ υπέρ του, θα μπει στα play outs για να τελειώσει την δουλειά και να βρίσκεται και του χρόνου στην κατηγορία.

Ουσιαστικά το πρωτάθλημα για τον Γιούχτα τώρα ξεκινάει! Θα είναι στην έδρα του, θα παίξει με ομάδες στα μέτρα του και είναι κοντά στις θέσεις της παραμονής…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ