«Καθάρισε» στο πρώτο ο Ζαρός και παρέμεινε στην κορυφή!

Μια ακόμα νίκη κατάφερε να πανηγυρίσει ο Ζαρός αφού πέρασε από την έδρα του ΠΟΗ επικρατώντας με 3-0 σε ένα ματς που επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του Ξεκαρδάκη.

10/03/2024 18:30
20η αγωνιστική - Α2 ΕΠΣΗ - 1ος όμιλος

ADVERTISING

Ο Ζαρός είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού, προσπαθώντας να επιβάλει το ρυθμό του και να εκμεταλλευτεί τις απουσίες του ΠΟΗ, ώστε να καθαρίσει από νωρίς το παιχνίδι και να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Έτσι λοιπόν στο 8ο λεπτό ο Ζαρός κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ με τον Βασίλη Ξεκαρδάκη να νικάει τον Τσαλαπατάνη και να κάνει το 1-0.

Το γκολ αυτό απελευθέρωσε τους παίκτες του Φάνη Χαλκιαδάκη και στο 14’ ο Νίκος Σαριδάκης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας της Μεσσαράς γράφοντας το 2-0.

ADVERTISING

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία για το 0-3, όμως ο Ξεκαρδάκης αστόχησε στο πέναλτι που κέρδισε ο Ζαρός.

Το καλό ημίχρονο του Ζαρού ολοκληρώθηκε με γκολ στο 40’ και πάλι με τον Βασίλη Ξεκαρδάκη, ο οποίος διπλασίασε τα τέρματα του και έγραψε το 0-3 που ήταν αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη το ματς επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του Βασίλη Ξεκαρδάκη, ο οποίος σε ανυποψίαστη φάση χτύπησε στον ώμο. Έτσι το σκορ δεν άλλαξε και ο Ζαρός πήρε ένα ακόμα τρίποντο που τον κράτησε στην κορυφή της βαθμολογίας στον 1ο όμιλο της Α2 ΕΠΣΗ.

ADVERTISING

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ