Όλα μηδέν για Εργοτέλη και Ανθεστίων

Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το παιχνίδι του Εργοτέλη με τον Ανθεστίωνα στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής στην Α1 ΕΠΣΗ.

10/03/2024 15:30
24η αγωνιστική - Α1 ΕΠΣΗ - 2023-24

ADVERTISING

Μία ισορροπημένη αναμέτρηση έγινε στο Μαρτινέγκο ανάμεσα σε Εργοτέλη και Ανθεστίων, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στον πρώτο μέρος, χάνοντας κλασσική ευκαιρία με τον Σαϊτάκη να μην μπορεί να σκοράρει μόνος του μέσα από την περιοχή, με τον εξαιρετικό σήμερα Μιράσι να αποκρούσει. Την ίδια κατάληξη είχε η προσπάθεια του Χότζα λίγα λεπτά αργότερα, ενώ ο νεαρός γκολκίπερ απέκρουσε και το εξαιρετικό μακρινό σουτ του Τσιντάρη.

Στην επανάληψη οι «κιτρινόμαυροι» ανέβασαν την απόδοση τους και ήταν αυτοί που πίεσαν για το γκολ, χάνοντας τεράστια τριπλή ευκαιρία στο 70′, με τον Μιχελουδάκη να σημαδεύει στο δοκάρι και τους Ψυχαράκη και Τάγγινη να μην μπορούν να σκοράρουν στην επαναφορά. Οι φιλοξενούμενοι είχαν λίγο πριν το τέλος καλή στιγμή με τον Κουτάντου ο οποίος ολιγώρησε μπροστά από την εστία, ενώ ο Εργοτέλης απάντησε με κεφαλιά του Ντίσα που πέρασε ελάχιστα άουτ.

Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε δίχως τέρματα, σε ένα μάλλον δίκαιο αποτέλεσμα, το οποίο βέβαια δεν αφήνει ικανοποιημένη την ομάδα του Γιώργου Βλατά που δίνει μεγάλη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία.

ADVERTISING

Αλλαγές

ΔΗΜΟΦΙΛΗ