Σπουδαία νίκη ελπίδας για τον Κόροιβο, 4-0 την Ομόνοια!

Μία πολύ μεγάλη νίκη πήρε ο Κόροιβος, επικρατώντας με 4-0 της Ομόνοιας, ένα τρίποντο που αναπτερώνει τις ελπίδες παραμονής για την ομάδα των Αγίων Παρασκιών.

10/03/2024 15:30
20η αγωνιστική - Α2 ΕΠΣΗ - 1ος όμιλος

ADVERTISING

Τα πάντα κύλησαν ιδανικά για την ομάδα των Αγίων Παρασκιών που πήρε ένα πολύ σημαντικό τρίποντο, τόσο σε βαθμολογικό, όσο και ψυχολογικό επίπεδο, που αλλάζει την κατάσταση στη μάχη της παραμονής στον 1ο όμιλο της Α2 ΕΠΣΗ.

Οι παίκτες του Δημήτρη Δρίβα ακολούθησαν σε απόλυτο βαθμό το πλάνο του προπονητή τους και δικαιώθηκαν, αφού ήρθε μία σπουδαία νίκη απέναντι σε έναν αξιόλογο αντίπαλο. Το σκορ άνοιξε στο 15ο λεπτό ο Μανιώρος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ενώ λίγο αργότερα ο Σχοιναράκης πέτυχε το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων, βάζοντας βάσεις νίκης για τον Κόροιβο.

Η εικόνα δεν άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Κόροιβο να έχει ακόμη περισσότερη αυτοπεποίθεση, φτάνονατς σε ακόμα δύο τέρματα. Ο Μανιώρος σκόραρε και πάλι στο 57’, ενώ αυτός που έκλεισε το σκορ ήταν Μανιουδάκης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, σε μία φάση που έφερε και την αποβολή του Παρασύρη.

ADVERTISING

Το τρίποντο βάζει και πάλι για τα καλά στο κόλπο της σωτηρίας τον Κόροιβο, ενώ σίγουρα δεν ήταν μία καλή ημέρα για την Ομόνοια, που θα θέλει να βγάλει αντίδραση στη συνέχεια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ