Μ. Τζανής: «Δίκαιη και καθαρή νίκη – Να μας παίζουν 50-50 και αν μας αξίζει θα μείνουμε» (vid)

Το δικό του σχόλιο μετά τη νίκη κόντρα στον Τηλυκράτη έκανε ο αρχηγός του Γιούχτα Μηνάς Τζανής.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός αναφέρθηκε στα λάθη που έχουν κάνει στην ομάδα αλλά και τα διαιτητικά που έφεραν την ομάδα σε αυτό το σημείο, ενώ εξέφρασε την πίστη του ότι η ομάδα θα πετύχει την παραμονή στην κατηγορία.

Παράλληλα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την διοίκηση, ενώ έκανε κάλεσμα, ώστε ο κόσμος να δώσει ακόμα μεγαλύτερο παρών στο γήπεδο και να γίνει ο 12ος παίκτης της ομάδας.

ADVERTISING

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Πιστεύω ότι κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Πήραμε μια δίκαιη και καθαρή νίκη, όπως κάνει πάντα ο Γιούχτας. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι είχαμε κάνει κάποια λάθη για να έρθει η ομάδα σε αυτό το σημείο, είχαν γίνει και κάποια διαιτητικά λάθη Όμως ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό. Όλος ο οργανισμός του Γιούχτα, ο κόσμος, η διοίκηση μας που δεν μας λείπει τίποτα, το προπονητικό τιμ, όλο το σταφ, είμαστε ενωμένοι.

Είδατε σήμερα με διαιτητή που παίζει Champions League, αποδείξαμε ότι έχουμε πολύ καλή ομάδα και αδικούμε τους εαυτούς μας, θέλουμε και τα μπαράζ να μην περάσουμε αυτά που περάσαμε πέρυσι. Να μας παίζουν 50-50 και αν μας αξίζει να μείνουμε, θα μείνουμε.

Να ευχαριστήσουμε τον κόσμο, γυρίσαμε στο σπίτι μας, ο Γιούχτας στις Αρχάνες έχει άλλη δυναμική και θέλουμε ακόμα περισσότερο κόσμο και από το χωριό και από το Ηράκλειο. Ο Γιούχτας είναι ένα κόσμημα για το κρητικό ποδόσφαιρο και έχω πει και για το ελληνικό ποδόσφαιρο γιατί είμαστε καθαρή ομάδα και κοιτάζουμε μόνο τα αγωνιστικά. Ευχαριστούμε πάλι τον κόσμο, εύχομαι να έχουμε καλή συνέχεια και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά».

ADVERTISING

ΔΗΜΟΦΙΛΗ