Άνετο τρίποντο για Μαραθώνα με χατ-τρικ Βατσινά

Με νίκη μπήκε στον τρίτο γύρο του πρωταθλήματος ο Μαραθώνας ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να επιβληθεί με 6-0 του Ερμή Ατσαλένιου.

10/03/2024 12:00
19η αγωνιστική - Β2 ΕΠΣΗ - 2023-24

ADVERTISING

Την μοναξιά της κορυφής συνεχίζει να απολαμβάνει ο Μαραθώνας, που έβαλε ακόμα ένα τρίποντο στα… σακούλι του, ξεκινώντας ιδανικά τον τρίτο και τελευταίο γύρο του πρωταθλήματος.

Η ομάδα των Καλεσσών μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και πήρε προβάδισμα μόλις στο 5ο λεπτό με τον συνήθη ύποπττο Βασίλη Βατσινά να εκτελεί για ακόμα μία φορά. Οι γηπεδούχοι μπήκαν με το πόδι στο γκάζι και δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες στα πρώτα λεπτά, με τον Γιώργο Σταματάκη να έχει μάλιστα και δοκάρι.

Το 2-0 δεν άργησε να έρθει με τους Στρατηγάκη και Βατσινά να συνεργάζονται υποδειγματικά και τον αρχηγό να κόβει ωραία στον αρχισκόρερ του Μαραθώνα που σκόραρε για δεύτερη φορά. Ελάχιστα λεπτά μετά ο Τζαγκαράκης πέτυχε το 3-0, εκμεταλλευόντας την ασταθή απόκρουση, μετά από σουτ του Βαμβουκάκη.

ADVERTISING

Ο Βατσινάς πέτυχε χατ τρικ στο 52ο λεπτό, όταν ο Στρατηγάκης τον βρήκε μετά από κόρνερ και έδωσε ακόμα μία ασίστ, που ο ικανός επιθετικός μετέτρεψε σε γκολ με το κεφάλι. Τη σκυτάλη πήρε ο Σήφης Χαραλαμπάκης που για δεύτερη σερί αγωνιστική ήρθε από τον πάγκο και σκόραρε.

Το 6ο γκολ για την ομάδα του Μάκη Λυκούδη ήρθε με εύστοχο τετ α τετ του Στέλιου Χαραλαμπάκη. Ο Μαραθώνας ολοκλήρωσε το παιχνίδι με παίκτη λιγότερο, καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Χουστουλάκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ