Β. Κρασανάκης: «Δεν ήμασταν σε καλή μέρα, αλλά ανταποκριθήκαμε» (vid)

Ικανοποιημένος για τη νίκη, σ’ ένα παιχνίδι που η ομάδα του ναι μεν δεν ήταν σε καλή μέρα, αλλά ανταποκρίθηκε κερδίζοντας 3-1, εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Βασίλης Κρσανάκης.

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, τόνισε μεταξύ άλλων: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι σ’ ένα δύσκολο τερέν για εμάς, έχουμε συνηθίσει να παίζουμε με διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού έπρεπε να πάμε σε ένα νέο με άμεσο παιχνίδι.

Στην αρχή δυσκολευτήκαμε να βρούμε τα πατήματά μας ενώ δημιουργήσαμε ευκαιρίες δεν είχαμε το καθαρό μυαλό να προηγηθούμε.

ADVERTISING

Στο 2ο ημίχρονο μετά από τα όσα είπαμε στο ημίχρονο ευτυχίσαμε να προηγηθούμε, αρχίσαμε και βρίσκαμε χώρους και προϋποθέσεις και όταν μπήκε το 2ο γκολ εφησυχαστήκαμε. Δεχτήκαμε ένα γκολ που δεν προ μηνυόταν πως θα δεχόμασταν γκολ, αλλά και πάλι δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα. Καταφέραμε και βάλαμε τρίτο γκολ και κλειδώσαμε το αποτέλεσμα.

Συγχαρητήρια στον ΠΑΝΟΜ που έδειξε μέσα στο παιχνίδι στοιχεία που το χαρακτηρίζουν. Δεν ήμασταν σε καλή μέρα, αλλά ανταποκριθήκαμε με 3-1 μ’ ένα σκορ που μας δίνει αισιοδοξία για τη συνέχεια».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ