Τα αποτελέσματα στους αγώνες του Σαββάτου (09/03) και το πρόγραμμα της Κυριακής (10/03)

Ένα ακόμη γεμάτο σαββατοκύριακο ξεκινήσε με φουλ δράση σε εθνικό και τοπικό επίπεδο. 

Το 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 πιστό στο ραντεβού του, σας παρουσιάζει όλα όσα συνέβησαν και όσα αναμένονται αύριο…

Γ’ Εθνική: Έ«Χ»ασαν και οι δύο

ADVERTISING

Χωρίς νικητή αλλά και γκολ ολοκληρώθηκε το κρητικό ντέρμπι ανάμεσα στον ΑΟΑΝ και τον Ερμή Ζωνιανών για την 26η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Αύριο όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής.

Το πρόγραμμα της αγωνιστικής:

ADVERTISING

Α1 ΕΠΣΗ: Μείωσαν εκ νέου Ρωμανός και Ηρόδοτος – Μεγάλες νίκες για Μοχό και Χερσόνησο

Με τέσσερις αναμετρήσεις άνοιξε η αυλαία της 24ης αγωνιστικής της Α1 ΕΠΣΗ.

Ο Ηρόδοτος, με δύο γκολ στην επανάληψη, επικράτησε του ΠΑΝΟΜ με 1-3, ενώ ο Ρωμανός πήρε τη νίκη επί της ΑΕΚ, επικρατώντας με 2-0, μειώνοντας αμφότεροι στους τέσσερις βαθμούς τη διαφορά από την πρωτοπόρο ΑΟΤ.

ADVERTISING

Ο Μοχός πήρε μια μεγάλη νίκη στη μάχη της παραμονής, επικρατώντας του Ποσειδώνα με 0-1, ενώ η Χερσόνησος επικράτησε στο τέλος της Δαμάστας με 2-1.

Την Κυριακή η συνέχεια με τέσσερις αναμετρήσεις.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το αυριανό πρόγραμμα:

ADVERTISING

Α2 ΕΠΣΗ – 2ος Όμιλος: Ημέρα γηπεδούχων!

Με δύο παιχνίδια ξεκίνησε η 20η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

Στο ματς που άνοιξε την αυλαία οι Ασίτες με γκολ του Περογαμβράκη στο πρώτο ημίχρονο κατάφεραν να ξεπεράσουν το εμπόδιου του Κεραυνού επιστρέφοντας στα τρίποντα και στις καλές εμφανίσεις.

Στο άλλο ματς της ημέρας η Γαρίπα με ένα ξέσπασμα στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε να κερδίσει τα Κανάρια με 6-1 και να πάρει βαθιά βαθμολογική ανάσα…

Το ενδιαφέρον πλέον στρέφεται στα αυριανά παιχνίδια με σπουδαίες μάχες τόσο στην κορυφή όσο και στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα:

Β1 ΕΠΣΗ: Άνετη νίκη για Χαραυγή – Σημαντικά τρίποντα για ΟΦΑΜ και Πήγασο

Ημέρα γηπεδούχων στην Β1 ΕΠΣΗ, καθώς και οι τρεις ομάδες που αγωνίστηκαν στην έδρα τους κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο.

Στο παιχνίδι που άνοιξε το πρόγραμμα της ημέρας η Χαραυγή πήρε τη 19η νίκη της σε ισάριθμα ματς απέναντι στον ΕΓΟΗ/ΑΕ Κρητών με το εντυπωσιακό 13-0. Στα ματς που έγιναν το βράδυ, ο ΟΦΑΜ με δύο γκολ του Σφενδυλάκη επικράτησε στις λεπτομέρειες με 2-1 της Γόρτυνας, ενώ ο Πήγασος επιβλήθηκε με 3-2 του Δωριέα σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι.

Τα αποτελέσματα και το αυριανό πρόγραμμα:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ