Χωρίς «Τούργα» για ακόμα μία νίκη ο Αλμυρός

Με στόχο να μείνει αήττητος για 10ο συνεχόμενο παιχνίδι ο Αλμυρός υποδέχεται τον Περαμαϊκό στο Γάζι το μεσημέρι της Κυριακής (10/03) για την 26η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

Σε τρομερή κατάσταση βρίσκεται η ομάδα του Μανώλη Σουτζή, που μετράει μόνο μία ήττα στο 2024, αυτή στις 7 Ιανουαρίου από τον Πανιώνιο (και μάλιστα με 0-1 και γκολ στις καθυστερήσεις). Έκτοτε ο Αλμυρός είναι αήττητος σε εννιά παιχνίδια, κάτι που τον έχει φέρει στην πρώτη τριάδα του βαθμολογικού πίνακα, σε μία πραγματικά «μαγική» χρονιά για την ομάδα του Γαζίου.

Με την ψυχολογία ανεβασμένη μετά και τη μεσοβδόμαδη νίκη για το Κύπελλο επί του Εργοτέλη, οι «πορτοκάλι» επιστρέφουν στις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα, οπού ακολουθεί η αναμέτρηση με τον Περαμαϊκό.

ADVERTISING

Ο Μανώλης Σουτζής έχει να αντιμετωπίσει μόνο το πρόβλημα του Τουργαϊδη, που έχει υποστεί θλάση και κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τον αγώνα της επόμενης αγωνιστικής με την Προοδευτική. Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του έμπειρου τεχνικού, που έχει μεγάλη γκάμα επιλογών, ώστε ο Αλμυρός να πανηγυρίσει ακόμα ένα τρίποντο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ