Να βάλουν στοπ στην ελεύθερη πτώση τα Δειλινά

Απογοητευτική ήταν η εικόνα των Δειλινών στο παιχνίδι με τα Κανάρια, οπού γνώρισαν βαριά ήττα με 6-3 από τον ουραγό της βαθμολογίας.

Σε… ελεύθερη πτώση βρίσκονται τα Δειλινά, τα οποία έχουν υποχωρήσει στο -13 από την πρώτη θέση, ενώ πριν από ενάμιση μήνα ήταν στην κορυφή.

Η σεζόν δεν έχει πάρει καλή τροπή για τους «πράσινους» με τις εμφανίσεις του να απογοητεύουν, με αποκορύφωμα τη συντριβή από τα Κανάρια.

ADVERTISING

Ειδικά στον ανασταλτικό τομέα η εικόνα δεν είναι αυτή που πρέπει με τα Δειλινά να έχουν δεχτεί 10 γκολ στα δύο τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, ενώ η εστία τους είχε παραβιαστεί 16 φορές στα πρώτα 17 ματς της σεζόν.

Η ομάδα του Γιάννη Λούσκα ψάχνει αντίδραση, καθώς βλέπει τις ομάδες πιο πίσω στη βαθμολογία να έχουν μειώσει επικίνδυνα. Στο παιχνίδι με τον Άγιο Δημήτριο η κατάκτηση της νίκης είναι επιτακτική ανάγκη, κυρίως για ψυχολογικούς λόγους, ενώ τα Δειλινά θέλουν να νιώσουν και μία βαθμολογική ασφάλεια που θα τους επιτρέψει να δώσουν ευκαιρίες σε περισσότερα νέα παιδιά, δίχως άγχος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ