Το τρομέρο… fair play Μουρτζάκη – Γαρεφαλάκη

Ο Ηρόδοτος πήρε τη νίκη – πρόκριση στην έδρα της Τυλίσου για το Κύπελλο ΕΠΣΗ, ωστόσο αν κάτι θα μείνει από την αναμέτρηση είναι η ξεχωριστή κίνηση fair play από τον Αλέξανδρο Μουρτζάκη και τον Κώστα Γαρεφαλάκη.

Η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού πήρε το εισιτήριο τα προημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣΗ με τη νίκη του με 4-0 επί της Τυλίσου, όμως αν αξίζει για κάτι συγχαρητήρια αυτό είναι αναμφίβολα το τρομερό fair play που επίδειξαν οι ποδοσφαιριστές του.

Συγκεκριμένα σε μία ανύποπτη φάση στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα, ο αρχηγός της Τυλίσου, Αντώνης Μανιούδης, βρέθηκε σε διεκδίκηση της μπάλας με παίκτη του Ηροδότου. Ξαφνικά ακούστηκε η σφυρίχτρα του διαιτητή της αναμέτρησης, ο οποίος υπέδειξε φάουλ, βγάζοντας μάλιστα την κόκκινη κάρτα από το τσεπάκι του, τιμωρώντας τον παίκτη της Τυλίσου με απευθείας αποβολή για χτύπημα εκτός φάσης.

ADVERTISING

Ωστόσο προς τιμήν του ο αμυντικός του Ηροδότου, Αλέξανδρος Μουρτζάκης, «έτρεξε» προς τον διαιτητή φωνάζοντας του πως ο Μανιούδης «Δεν τον ακούμπησε, δεν είναι καν κάρτα».

Κάτι ανάλογο έκανε ο Κώστας Γαρεφελάκης που πλησίασε τον διαιτητή του αγώνα, λέγοντας του πως: «Δεν είναι κόκκινη, δεν είναι καν φάουλ, δεν τον βρίσκει».

Ο ρέφερι της αναμέτρησης άκουσε τους παίκτες του Ηροδότου και πήρε πίσω την απόφαση του, διατηρώντας στο παιχνίδι τον Μανιούδη. Μάλιστα με αυτήν την τρομερή κίνηση ευ αυγωνίζεσθαι από τους παίκτες του Ηροδότου -που ως αντίπαλοι θα μπορούσαν να σιωπήσουν, αποδεχόμενοι μία ευνοϊκή για αυτούς απόφαση- ο αρχηγός της Τυλίσου θα δώσει κανονικά το παρών στο παιχνίδι με αντίπαλο τις Μοίρες, σε μία κρίσιμη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ