Συνάντηση Λ. Αυγενάκη με εκπροσώπους των εκπαιδευτών οδήγησης και κυκλοφοριακής αγωγής

Τηλεδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, ανάμεσα στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, με τον Μύρωνα Χαιρέτη, εκπρόσωπο της Ομοσπονδίας Εκπαιδευτών Οδήγησης και Κυκλοφοριακής Αγωγής και τον Γεώργιο Πετράκη, αντιπρόεδρο του Σωματείου Εκπαιδευτών Οδήγησης Νομού Ηρακλείου.

Κύριο θέμα αυτής της τηλεδιάσκεψης, ήταν τα τρέχοντα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι σχολές οδήγησης, καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου, αναφέρει: «Τηλεδιάσκεψη πραγματοποίησε με τον κ. Χαιρέτη Μύρωνα, εκπρόσωπο της Ομοσπονδίας Εκπαιδευτών Οδήγησης & Κυκλοφοριακής Αγωγής και τον κ. Πετράκη Γεώργιο, αντιπρόεδρο του Σωματείου Εκπαιδευτών Οδήγησης Ν. Ηρακλείου το μεσημέρι της Παρασκευής ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, με αντικείμενο τα τρέχοντα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι σχολές οδήγησης, καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας.

Οι δύο εκπαιδευτές οδήγησης, αφού ευχαρίστησαν τον Υφυπουργό για την ακρόαση, εξέφρασαν τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο κλάδος, καθώς δεν έχουν λάβει κανένα βοήθημα από την αρχή του πρώτου lockdown, έως και σήμερα. Επεσήμαναν, επίσης, την ανάγκη να βρεθεί άμεση λύση ως προς το άνοιγμα των επιχειρήσεών τους. Τέλος, συζήτησαν με τον Υφυπουργό για το νέο νομοσχέδιο του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, παραθέτοντας τους προβληματισμούς και τις απόψεις τους για αυτό.

Ο Υφυπουργός, αφού άκουσε με προσοχή τις ανησυχίες και τις προτάσεις των κ.κ. Χαιρέτη και Πετράκη, διαβεβαίωσε ότι θα συμβάλει τα μέγιστα για την επίλυση των προβλημάτων τους, αναλαμβάνοντας να μεταφέρει και προσωπικά τα αιτήματά τους, στα αρμόδια χαρτοφυλάκια.

Οι εκπαιδευτές, εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους για το ουσιαστικό ενδιαφέρον του Υφυπουργού, σχετικά με όλα τα καίρια ζητήματα που απασχολούν τόσο τον κλάδο τους, όσο και την περιοχή ευρύτερα, καθώς και για την προσπάθειά του για την άμεση επίλυσή τους».