«Ένας από τους στόχους μας η κατάκτηση του Κυπέλλου – Τα συναισθήματά μου για τον Εργοτέλη είναι μεγάλα»

Στο… ποδοσφαιρικό του σπίτι, επιστρέφει ως αντίπαλος ο Μανώλης Σουτζής, καθώς Εργοτέλης και Αλμυρός θα αναμετρηθούν την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024, στο «Μαρτινέγκο» για την 4η φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΗ.

Ο προπονητής του Αλμυρού, στις δηλώσεις του ενόψει του παιχνιδιού, επανέλαβε πως στόχος του Αλμυρού είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα συναισθήματά του για τους «κιτρινόμαυρους», τονίζοντας μεταξύ άλλων πως εκεί πέρασε όμορφες στιγμές και έκανε το όνειρό του πραγματικότητα, να αγωνιστεί στην Α Εθνική κατηγορία.

Για το αυριανό παιχνίδι με αντίπαλο τον Εργοτέλη, αρχικά τόνισε: «παίζουμε απέναντι σε μία ομάδα αρκετά καλή, με μικρά παιδιά που έχουν φιλοδοξίες και με βάση αυτό που έχουν δείξει παίζουν καλό ποδόσφαιρο.

ADVERTISING

Ξέρουμε ότι είναι ένα παιχνίδι Κυπέλλου και σε αυτά τα παιχνίδια, τα μονά παιχνίδια, υπάρχει ο κίνδυνος της “έκπληξης”. Εμείς από τη μεριά μας, το βλέπουμε σοβαρά. Θέλουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση γιατί όπως έχω ξαναδηλώσει ένας από τους στόχους μας είναι να κατακτήσουμε το Κύπελλο».

Για το γεγονός πως αντιμετωπίζει τον Εργοτέλη, μία ομάδα με την οποία έχει συνδεθεί έχοντας αγωνιστεί σε αυτήν πολλά χρόνια, ο Μανώλης Σουτζής, ανέφερε: «υπάρχουν συναισθήματα γι’ αυτήν την ομάδα. Εκεί ήμουν πολλά χρόνια, εκεί πέρασα όμορφες στιγμές, εκεί έκανα τ’ όνειρό μου πραγματικότητα, να αγωνιστώ στην Α’ Εθνική. Τα συναισθήματα για τον Εργοτέλη είναι μεγάλα και σίγουρα θα είναι κάπως περίεργο το παιχνίδι για εμένα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ