Αδίκησαν τον εαυτό τους τα Κανάρια

Μία μεγάλη νίκη που δείχνει τις πραγματικές δυνατότητες τους πήραν το προηγούμενο Σάββατο τα Κανάρια που διέλυσαν με 6-3 τα Δειλινά.

Ένα τρίποντο που προκάλεσε αίσθηση σε πολλούς πήραν τα Κανάρια, που επιβλήθηκαν με το εντυπωσιακό 6-3 των Δειλινών, σε ότι ήταν η μόλις δεύτερη φετινή νίκη των «κιτρινόμαυρων» στο πρωτάθλημα.

Είναι δεδομένο πως τα Κανάρια έχουν αδικήσει τους εαυτούς τους με τη φετινή τους παρουσία, καθώς οι εμφανίσεις τους δεν είναι τέτοιες ώστε να βρίσκονται στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα με μόλις έξι πόντους μετά από 19 παιχνίδια.

ADVERTISING

Ένα μείγμα απειρίας και ατυχίας έχει στοιχίσει σε πολλά παιχνίδια στην ομάδα του Αντώνη Φραγκάκη, η οποία σε πάρα πολλά παιχνίδια δεν έχει πάρει αυτό που δικαιούται, κάτι που σίγουρα επηρέασε αρνητικά την ψυχολογία των νεαρών παικτών, για τους οποίους δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να διαχειρίζονται συνεχόμενες ήττες., σε αγώνες μάλιστα που έχουν δείξει καλό πρόσωπο, πάντα πιστοί στη φιλοσοφία του επιθετικού ποδοσφαίρου.

Η μεγάλη εμφάνιση με τα Δειλινά αποτέλεσε ένα εντυπωσιακό ξέσπασμα για τα Κανάρια, που μέχρι το τέλος της σεζόν, θέλουν να συνεχίσουν με αυτόν τον τρόπο, έτσι ώστε να αποχαιρετήσουν μία δύσκολη χρονιά με χαμόγελο, έστω και αν δεν υπάρχει βαθμολογικό διακύβευμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ