Μ. Πίτσος: «Την χάρηκα την ομάδα για μια ακόμα Κυριακή – Πλέον μιλάμε από άλλες βάσεις»

Απόλυτα ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και την εικόνα που έδειξε ο Ερμής Ζωνιανών κόντρα στον Ηλυσιακό ο Μηνάς Πίτσος. 

Ο έμπειρος τεχνικός τόνισε ότι είναι ένας πολύ σημαντικός βαθμός κόντρα σε μια ομάδα που πρωταγωνιστεί στην κατηγορία, ενώ αναφέρθηκε και στον εξαιρετικό δεύτερο γύρο που κάνει ο Ερμής Ζωνιανών, κρατώντας το αήττητο στην έδρα του και έχοντας καταφέρει να μπει για τα καλά στο κόλπο της παραμονής.

Παράλληλα τόνισε ότι οι παίκτες του έβγαλαν πάθος και θέληση για το ματς και θα μπορούσαν να είχαν πάρει το προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο με βάση τις ευκαιρίες που δημιούργησαν.

ADVERTISING

Τέλος δήλωσε ότι ο Ερμής Ζωνιανών μιλάει από διαφορετικές βάσεις πλέον, καθώς έχει πατήσει για τα καλά πάνω στις θέσεις της σωτηρίας.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Σημαντικός βαθμός για εμάς κόντρα σε μια καλή ομάδα που πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα. Να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για την καλή εμφάνιση που κάναμε. Έχουμε καταφέρει να μείνουμε αήττητοι στην έδρα μας κόντρα σε καλές ομάδες. Έχουμε κάνει ένα εξαιρετικό δεύτερο γύρο που μένουμε μέσα στον στόχο.

Την χάρηκα την ομάδα για μια ακόμα Κυριακή, γιατί έβγαλαν, πάθος και στο πρώτο μέρος δικαιούμαστε ένα με δύο γκολ με βάση απόδοσης.

ADVERTISING

Είμαστε αισιόδοξοι για την συνέχεια, καθώς αν αναλογιστούμε ότι δεν έπαιζε ο Λίτσκας και ο Οσβάλντο που έφυγε για προσωπικούς λόγους στην Παραγουάη και η ομάδα έπαιζε χωρίς σέντερ φορ ανταποκριθήκαμε και με τις επιστροφές θα δείξουμε ακόμα καλύτερο πρόσωπο.

Τα παιδιά ανταπεξήλθαν σε ένα δύσκολο παιχνίδι και πλέον κοιτάζουμε την συνέχεια και βλέπουμε πόσους βαθμούς θα μαζέψουμε, αλλά πλέον μιλάμε από άλλες βάσεις καθώς έχουμε πατήσει πάνω στις θέσεις της σωτηρίας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ