Το αψεγάδιαστο κοουτσάρισμα του Δέλλα και μια εμφάνιση που γεμίζει αισιοδοξία

Ο ΟΦΗ άγγιξε την μεγάλη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό, όμως στις λεπτομέρειες πληγώθηκε και έμεινε στον βαθμό της ισοπαλίας.

Το «Γεντί Κουλέ» ήταν καμίνι, η ομάδα έβγαλε πάθος, ενέργεια και ένταση κόντρα στον Παναθηναϊκό και θα μπορούσε εύκολα να είχε πάρει το τρίποντο, αν κρατούσαν οι παίκτες του Δέλλα την συγκέντρωση τους ως το τέλος!

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε το παιχνίδι δυνατά, μπήκε με την ώθηση του κόσμου που δημιούργησε φανταστική ατμόσφαιρα και έχασε στο πρώτο δεκάλεπτο δύο καλές ευκαιρίες (Λάρσον-Ισέκα).

ADVERTISING

Η τρίτη ευκαιρία ήταν και η φαρμακερή, με τον Χιμένεθ να βάζει… φωτιά στο «Γεντί Κουλέ» κάνοντας το 1-0. Ο Δέλλας είχε διαβάσει άριστα τον Τερίμ και δεν άφησε στα πρώτα 35 λεπτά τον Παναθηναϊκό να μπει στην περιοχή του Μπάουμαν, ο οποίος είχε μέχρι τότε ένα ήσυχο βράδυ.

Μια ασυνεννοησία στο μαρκάρισμα του Μπερνάρ στο 35′ έδωσε το δικαίωμα στον Παναθηναϊκό που μέχρι τότε δεν είχε κάνει φάση να βρει γκολ ισοφάρισης και να ξανά μπει στο παιχνίδι.

Ο ΟΦΗ δεν… θόλωσε όπως βλέπαμε πριν μήνες μετά το γκολ που δέχτηκε και κράτησε το πλάνο του προπονητή του, έχοντας σε φανταστική ημέρα τον αρχηγό Βούρο και τον Μπάουμαν, οι οποίοι όπου χρειάστηκαν ήταν εκεί.

ADVERTISING

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ έδωσε την μπάλα στον Παναθηναϊκό με τον Δέλλα να γνωρίζει τις αμυντικές αδυναμίες των πρασίνων και να στόχευε να χτυπήσει εκεί με Ισέκα, Μπάκου.

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να έβγαλε φάσεις, όμως δεν το πλήρωσε ο ΟΦΗ και μάλιστα βρήκε και δεύτερο γκολ με το πέναλτι του Ισέκα, κάνοντας τους πάντες να πιστέψουν σε μια μεγάλη νίκη.

Ωστόσο η αδράνεια στην άμυνα στο 85′ και η έλλειψη συγκέντρωσης δεν τον άφησαν μπροστά στο σκορ με τον Παναθηναϊκό να ισοφαρίζει σε 2-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ADVERTISING

Ο Δέλλας έκανε ένα αψεγάδιαστο κοουτσάρισμα, αφού αν εξαιρέσουμε τον Αμπάντα που δεν βοήθησε, όσοι αγωνίστηκαν πάλεψαν, μονομάχησαν και έδωσαν έστω και λίγο για το αποτέλεσμα.

Ο ΟΦΗ έκανε μια μεστή εμφάνιση κόντρα σε μια ομάδα που κυνηγάει το πρωτάθλημα. Αυτό σίγουρα μπορεί να γεμίζει αυτοπεποίθηση τόσο τους παίκτες όσο και τον κόσμο, ώστε να καθαρίσει από νωρίς στα play out, όμως όπως τόνισε ο 48χρονος πρέπει να βρεθεί σταθερότητα και να μην χάνονται παιχνίδια…

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ