Με νίκη μπήκε στον τρίτο γύρο το Άλογο, 3-1 τον ΠΟΗ

Την επιστροφή του στις νίκες πανηγύρισε το Άλογο Μαλεβιζίου στην πρεμιέρα του τρίτου γύρου επικράτησε με 3-1 του Παναθηναϊκού Ηρακλείου στην Τύλισο.

03/03/2024 18:30
19η αγωνιστική - Α2 ΕΠΣΗ - 1ος όμιλος

ADVERTISING

Ιδανικά μπήκε στην τελική ευθεία της φετινής σεζόν το Άλογο Μαλεβιζίου το οποίο επιβλήθηκε με 3-1 του ΠΟΗ. Στο πρώτο μέρος η ομάδα του Μάικ Παρθενάκη μπήκε πολύ καλά, έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων.

Το σκορ άνοιξε στο 13ο λεπτό ο Βραχασωτάκης, ενώ συνεχίζοντας στο ίδιο μοτίβο, ο Σερλιδάκης σκόαρε το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων με την συμπλήρωση 37 λεπτών αγώνα. Μάλιστα ο Βραχασωτάκης λίγο μετά το δεύτερο γκολ έφτασε πολύ κοντά σε ακόμα ένα τέρμα, αλλά η προσπάθεια του σταμάτησε στο δοκάρι.

Η εικόνα στην επανάληψη άλλαξε, με τον Παναθηναϊκό Ηρακλείου να παίρνει μέτρα στο γήπεδ, πιέζοντας για να μπει στο παιχνίδι, με σωστή δημιουργία και ορθολογικό τρόπο. Οι «πράσινοι» μείωσαν το σκορ με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μυζίρι στο 68′ και συνέχισαν να πιέζουν, θέλοντας να διεκδικήσουν την ισοφάριση, με τον ΠΟΗ να χάνει ευκαιρίες.

ADVERTISING

Ωστόσο, ο Παναθηναϊκός, ανεβαίνοντας μπροστά, στο ψάξιμο της ισοφάρισης, άφησε χώρους στα μετόπισθεν, τους οποίους το Άλογο εκμεταλλεύτηκε για να κάνει το 3-1, με τον Βραχασωτάκη στην αντεπίθεση στο 92′ να γράφει το τελικό 3-1.

Αλλαγές

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
70'
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
65'
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
72'
ΔΗΜΟΦΙΛΗ