Δ. Πρινιωτάκης: «Όλα τα παιδιά έδωσαν παραπάνω από το 100% – Πάμε για τη νίκη με τον Τηλυκράτη»

Ένας εκ των κορυφαίων στο σημερινό παιχνίδι κόντρα στον Ιωνικό, Δημήτρης Πρινιωτάκης παραχώρησε δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα.

Ο νεαρός τερματοφύλακας τόνισε ότι ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, όμως δούλεψαν μέσα στην εβδομάδα σκληρά ακολουθώντας πιστά το πλάνο της εβδομάδας.

Ακόμα τόνισε ότι οι παίκτες της ομάδας έδωσαν και την ψυχή τους για να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα.

ADVERTISING

Παράλληλα αναφέρθηκε και στο παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με τον Τηλυκράτη, λέγοντας πως ο Γιούχτας θα παίξει για τη νίκη!

Συγκεκριμένα ανέφερε:  «Ξέραμε ότι είχαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι σήμερα. Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα μέσα στην εβδομάδα, ακολουθώντας πιστά θεωρώ το πλάνο που είχε ετοιμάσει ο προπονητής.

Όλα τα παιδιά δώσανε κάτι παραπάνω απ’ το 100% του εαυτού τους, ακόμη και όταν η ομάδα έμεινε με δέκα παίκτες. Σε όλο το ματς έβγαινε μια θετική αύρα ότι θα τα καταφέρουμε και θα πάρουμε τον πολύτιμο βαθμό όπως και έγινε. Βλέπουμε μπροστά, καθώς έχουμε στην έδρα μας ένα ματς τελικό.

ADVERTISING

Θα παίξουμε για την νίκη έτσι ώστε η ομάδα να προχωρήσει στα play out. Θέλω να καλέσω τον κόσμο, να μας στηρίξει με την παρουσία του και με την ίδια διάθεση που δείξαμε σήμερα πιστεύω πως θα πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε.»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ