Σημαντικός βαθμός για τον Ερμή, 1-1 με τον Ηλυσιακό στα Ζωνιανά

Έναν σημαντικό βαθμό στη μάχη της παραμονής πήρε ο Ερμής Ζωνιανών που αναδείχτηκε ισόπαλος με 1-1 απέναντι στον Ηλυσιακό.

03/03/2024 15:00
25η αγωνιστική - Γ Εθνική

Στατιστικά παίκτη

    29' ΓΚΟΛ Κασσιανός Δημήτρης
Μπαμπουλάκης Ραφαήλ ΓΚΟΛ 35'    

ADVERTISING

Ένα ισορροπημένο παιχνίδι έγινε στα Ζωνιανά, με τον Ερμή και τον Ηλυσιακό να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις, σε ένα αποτέλεσμα που κρίνεται τελικά δίκαιο. Ο Ηλυσιακός, ο οποίος έδειξε πως πρόκειται για μία πολύ καλή ομάδα, που δικαίως βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, πίεσε τον Ερμή και κατάφερε να προηγηθεί. Το τέρμα που άνοιξε το σκορ στο παιχνίδι ήρθε στο πρώτο μέρος και συγκεκριμένα στο 29′ με τον Κασσιανό να βάζει σε θέση οδηγού τους φιλοξενούμενους

Ο Ερμής, παρότι το παιχνίδι στράβωσε και δεν εξελίχτηκε, όπως θα ήθελε, δεν τα παράτησε, συνέχισε αποφασιστικά στο παιχνίδι και με τη δύναμη της έδρας του μπόρεσε να ισοφαρίσει. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι το οποίο αξιοποίησε ο Μπαμπουλάκης για να κάνει το 1-1 στο 35′.

Οι δύο ομάδες έψαξαν το γκολ της νίκης μέχρι το τέλος, αλλά αυτό δεν ήρθε, με τον Ηλυσιακό μάλιστα να χάνει μεγάλη ευκαιρία στις καθυστερήσεις να «κλέψει» το ματς, αλλά τους αμυντικούς του Ερμή να προλαβαίνουν πάνω στην γραμμή, προτού γίνει το 1-2. Είναι σίγουρα ένα θετικό αποτέλεσμα για τον Ερμή, απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο, με την ομάδα των Ζωνιανών να κοιτάει με αισιδοξία τη συνέχεια, παρότι αυτή τη στιγμή βρίσκεται κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού.

ADVERTISING

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ

Αρχικές συνθέσεις

Αλλαγές

ΔΗΜΟΦΙΛΗ