Όρθιος στην Νίκαια ο Γιούχτας των δέκα παικτών και… τώρα ο τελικός της χρονιάς!

Ο Γιούχτας έμεινε όρθιος στην Νίκαια, μένοντας στο 0-0 με τον Ιωνικό, αγωνιζόμενος με 10 παίκτες για παραπάνω από 20 λεπτά, με τον Πρινιωτάκη να είναι εκπληκτικός, πιάνοντας πέναλτι και κάνοντας σπουδαίες επεμβάσεις. Τελικός παραμονής την ερχόμενη βδομάδα με Τηλυκράτη! 

03/03/2024 14:00
Super League 2 2023/24 - 21η αγωνιστική

Στατιστικά παίκτη

    67' KOKKINH Μπουτσάκης Γιάννης

ADVERTISING

Στα πρώτα λεπτά δεν σημειώθηκε κάτι το αξιοσημείωτο, με τον Γιούχτα να απειλεί στο 14′, με τον Μπουτσάκη να σπάει ωραία την μπάλα στον Κωστανάσιο, ο οποίος δεν προλαβαίνει να εκμεταλλευτεί την μπαλιά και χάνει την ευκαιρία να τελειώσει την φάση.

Στο 19′ μακρινό σουτ από τον Γκονσάλεβες, η μπάλα ψηλά άουτ. Ένα λεπτό αργότερα σουτ του Ντάουντα έξω απ’ την περιοχή, ο Πρινιωτάκης αποκρούει και διώχνει την μπάλα σε κόρνερ. Στην συνέχεια, ο ίδιος παίκτης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα χέρια του Πρινιωτάκη και πάλι.

Πέντε λεπτά μετά, εκτέλεση φάουλ από τον Τασούλη, ο Γκονσάλβες με σκαστή κεφαλιά στέλνει την μπάλα πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι. Στο 44′ σπουδαία επέμβαση από τον Πρινιωτάκη, σε σουτ του Γκίνη από το ύψος της μικρής περιοχής.

ADVERTISING

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ. Στο 50’ επικίνδυνο γέμισμα από τον Κωστανάσιο, ο Γκέλιος μπλοκάρει. Στο 58′, ο Αλεξόπουλος πατάει επικίνδυνα περιοχή, απ’ τα αριστερά κάνει το γύρισμα με την μπάλα να καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των διχτυών. Στο 59′ ο Γκονσάλβεζ με κεφαλιά αναγκάζει τον Πρινιωτάκη να αποκρούσει.

Στο 61′ ο Ιωνικός κερδίζει πέναλτι. Ο Θεοδωράκης ανέτρεψε τον Ροντρίγκεζ, με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα. Ο Ντάουντα ανέλαβε την εκτέλεση, με τον Πρινιωτάκη να πέφτει σωστά και να αποκρούει στην δεξιά πλευρά.

Στο 67′ ο Γιούχτας μένει με 10 παίκτες. Στο 78′ σέντρα από τον Σαλίνα, ο Ντάουντα με κεφαλιά στέλνει την μπάλα λίγο δίπλα απ’ το δεξί κάθετο δοκάρι.

ADVERTISING

Ο Γιούχτας στη συνέχεια, άντεξε, κρατώντας το 0-0, παίρνοντας έναν τεράστιο βαθμό και την επόμενη αγωνιστική στο Ηράκλειο παίζει για δύο αποτελέσματα με τον ουραγό Τηλυκράτη, προκειμένου να αποφύγει τον απευθείας υποβιβασμό στην Γ’ Εθνική.

Αλλαγές

 
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ
65'
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ
90'
ΔΗΜΟΦΙΛΗ