Τα αποτελέσματα στα παιχνίδια του σαββατοκύριακου (02-03/03)

Ένα ακόμα σαββατοκύριακο με πλήρη δράση ολοκληρώθηκε. Το 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 πιστό στο ραντεβού του σας παρουσιάζει όλα όσα συνέβησαν…

Super League 2: Τεράστιος βαθμός για Γιούχτα στη Νίκαια – Μείωσαν τα Χανιά από την κορυφή

Ο Γιούχτας πήρε έναν τεράστιο βαθμό στην Νίκαια με 10 παίκτες, μένοντας στο 0-0 κόντρα στον Ιωνικό και σε συνδυασμό τη νίκη του Τηλυκράτη, την ερχόμενη βδομάδα στο Ηράκλειο θα παίξει τον τελικό της χρονιάς για την παραμονή στην κατηγορία.

ADVERTISING

Τα Χανιά επικράτησαν του Ολυμπιακού Β’ με 2-0 και σε συνδυασμό με την ισοπαλία της Καλλιθέας με τον Διαγόρα, μείωσε τη διαφορά από την κορυφή στους 6 βαθμούς. Σημαντικός βαθμός για την Παναχαϊκή, μένοντας στο 1-1 με την Καλαμάτα, στο +1 και +2 από Γιούχτα και Τηλυκράτη αντίστοιχα.

Άλμα παραμονής για το Αιγάλεω, επικρατώντας με 1-0 της Ηλιούπολης. Ο τελικός της χρονιάς για τον Γιούχτα την επόμενη αγωνιστική και τελευταία της κανονικής διάρκειας με τον Τηλυκράτη, όπου θα παίξει για δύο αποτελέσματα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

ADVERTISING

Γ’ Εθνική: Τεράστια νίκη για ΑΟΑΝ – «Χ» για Αλμυρό και Ερμή Ζ., βαριά ήττα για ΠΟΑ

Τεράστια νίκη παραμονής πέτυχε ο ΑΟΑΝ, επικρατώντας του Απόλλων Σμύρνης εκτός έδρας με . Βαριά ήττα για τον ΠΟΑ στη Νέα Σμύρνη (5-0), ήττα και για Επισκοπή από τον Περαμαϊκό (3-0), «Χ» για Αλμυρό και Ερμή Ζωνιανών, με ΑΟ Υπάτου (0-0) και Ηλυσιακό (1-1) αντίστοιχα.

ADVERTISING

Ο Φωστήρας έφτασε κοντά σε μια τεράστια νίκη, όμως ισοφαρίστηκε από το Χαϊδάρι στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων, για το τελικό 2-2. Φοβερή νίκη για τον Ελλοπιακό, 0-1 τον Άρη Πετρούπολης εκτός έδρας και βάζει «φωτιά» στην παραμονή. Νίκη ελπίδας για Προοδευτική, 3-0 τον ουραγό Ατρόμητο Πειραιά.

Ο Εθνικός το Σάββατο επικράτησε της Αγίας Παρασκευής με 0-2 εκτός έδρας.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

ADVERTISING

Α1 ΕΠΣΗ: Ακάθεκτος συνεχίζει ο ΑΟΤ – Νίκες για ΠΑΟΚ, ΠΑΝΟΜ και Ρούβα

Με πέντε παιχνίδια συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε σήμερα η 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ, με τον πρωτοπόρο ΑΟΤ να συνεχίζει ακάθεκτος και να «περνάει» από την Ελιά, επικρατώντας 0-3 της ΑΕΚατσαμπά.

Οι «ασπρόμαυροι» δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερες δυσκολίες απέναντι στη μαχητική ΑΕΚ, των πολλών όμως απουσιών, με τον ΑΟΤ να επικρατεί 0-3 χάρη στα γκολ των Λούσι, Μεϊρέλες και Μεταξάκη.

Στον Κρουσώνα, ο ΠΑΟΚ επικράτησε 3-0 της Μινωικής χάρη σε γκολ του Λυδάκη και δύο του Κουράκη.

Μεγάλη νίκη πανηγύρισε και ο ΠΑΝΟΜ που επικράτησε στον Μοχό με το επιβλητικό 1-4 με την ομάδα του Μοχού να παίρνει το προβάδισμα με τον Κεφάκη, όμως αρχικά ισοφάρισε ο Κεφαλούκος Δημήτρης, ενώ ο Μιχάλης πέτυχε τόσο το 1-2 όσο και το 1-3. Το τελικό 1-4 διαμόρφωσε ο Μαυρίδης.

Σημαντική εκτός έδρας νίκη και για τον Ρούβα, με 1-2 επί της Δαμάστα, η οποία επίσης προηγήθηκε με τον Κεφαλογιάννη, αλλά ο Απλαδάς ισοφάρισε σε 1-1 και ο Χριστοφοράκης διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

Στο Θραψανό, Ανθεστίων και Χερσόνησος έμειναν στο 1-1, με τον Φρόκου να κάνει το 0-1 για την ομάδα του λιμανιου, ενώ ισοφάρισε για τον Ανθεστίωνα ο Σαϊτάκης.

Τι έγινε στα χθεσινά παιχνίδια

Στο γήπεδο «Πανεπιστημίου/Περιφέρειας», ο Ποσειδώνας ήταν κοντά σε μία σπουδαία νίκη απέναντι στην Τύλισο, όμως οι «πράσινοι» ισοφάρισαν και είχαν χαμένο πέναλτι στο φινάλε για να πάρουν τη νίκη, όμως ο Καρλής το απέκρουσε.

Στη Νέα Αλικαρνασσό, ο Ηρόδοτος «ζορίστηκε» απέναντι στα πιτσιρίκια του Εργοτέλη, όμως κατάφερε να επικρατήσει 2-1 και να συνεχίσει την… καταδίωξη του ΑΟΤ. Στις Μοίρες, η ΑΕ Μοιρών πήρε σπουδαία νίκη (2-1) κόντρα στον Ρωμανό, μία νίκη που την ανεβάζει βαθμολογικά έχοντας πλέον 24 βαθμούς.

Τα αποτελέσματα:

Α2 ΕΠΣΗ – 1ος όμιλος: Στη κορυφή ο Ζαρός – «Τρίποντα» για Φαιστό και Άλογο Μαλεβιζίου

Ολοκληρώθηκε η 19η αγωνιστική και πρώτη του 3ου γύρου του 1ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

Ο Ζαρός επικράτησε της Ομόνοιας με 5-1 και επέστρεψε στην κορυφή, ενώ η Φαιστός με γκολ στο τέλος επικράτησε του Κόροιβου με 3-2, ενώ το Άλογο Μαλεβιζίου κέρδισε τον Παναθηναϊκό Ηρακλείου με 3-1.

Το Σάββατο η Ανάληψη κέρδισε τον Δία με 4-0, νίκη και για το Λίντο, 2-0 τους Νέους Αλμυρού.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Α2 ΕΠΣΗ – 2ος όμιλος: Αύξησε τη διαφορά το Ασήμι – Τεράστια νίκη για Αετό Ανωγείων, «Χ» για Παλιανή και Γαρίπα

Με τρεις αναμετρήσεις ολοκληρώθηκε η 19η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

Το Ασήμι επικράτησε του Αγίου Δημητρίου με 0-3 και αύξησε ακόμη περισσότερο τη διαφορά από την 2η θέση, ενώ ο Αετός Ανωγείων επικράτησε των Ασιτών με 3-0!

Παλιανή και Γαρίπα έμειναν ισόπαλοι με σκορ 1-1, με την μάχη της παραμονής να παίρνει «φωτιά»!

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Β1 ΕΠΣΗ: «Τρίποντα» για τους πρωτοπόρους – Μεγάλες νίκες για Δαφνές και Δωριέα

Με τέσσερις αναμετρήσεις ολοκληρώθηκε η 18η και τελευταία του δεύτερου γύρου της Β1 ΕΠΣΗ.

Το πρωί της Κυριακής, οι Δαφνές πήραν μια τεράστια νίκη, επικρατώντας του Πήγασου με 1-2, ενώ η Χαραυγή πέρασε από τα Καλέσα, επικρατώντας του ΟΦΑΜ με 0-1.

Νίκη και για ΟΦΑ, επικρατώντας της Γόρτυνας με 0-3 στους Αγίου Δέκα. Σαρωτικός ο Δωριέας, επικράτησε του ΕΓΟΗ/ΑΕ Κρητών με 7-0.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Β2 ΕΠΣΗ: Νίκες για τους πρωτοπόρους

Με τρεις αναμετρήσεις ολοκληρώθηκε η 18η αγωνιστική και τελευταία του 2ου γύρου της Β2 ΕΠΣΗ.

Οι πρωτοπόροι συνέχισαν με νίκες, με τον Μαραθώνα να επικρατεί του Μαρτινέγκο με 0-3, ενώ οι Κουνάβοι επικράτησαν της Δόξας Ηρακλείου με 4-2. Σαρωτικός ο Κόρακας, επικρατώντας του Ηρακλή Νιπιδιτού με 1-5.

Το Σάββατο, η Θέρισος επικράτησε του Ερμή στο Ατσαλένιο με 0-1, ενώ Τηγανίτης και Νέοι Ηροδότου ήρθαν ισόπαλοι με σκορ 2-2.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ