Σ. Γεωργόπουλος: «Πολύ ευχαριστημένος από την ομάδα μου – Να είμαστε ανταγωνιστικοί και μαχητκοί σε όλα τα παιχνίδια»

Η τοποθέτηση του Σάκη Γεωργόπουλου μετά την ισοπαλία του Ποσειδώνα στο παιχνίδι με την Τύλισο.

Ο ικανός τεχνικός της ομάδας των Πατελών έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του, ενώ τονίζει πως θα μπορούσε να είχε πετύχει κι άλλα τέρματα.

Ο Σάκης Γεωργόπουλος επανέλαβε τον στόχο μέχρι το τέλος της σεζόν που δεν είναι άλλος από μία αξιοπρεπή πορεία, με ανταγωνιστική εικόνα μέχρι το τέλος.

ADVERTISING

Αναλυτικά είπε: «Όπως είχα δηλώσει μέσα στην εβδομάδα στόχος μας ήταν οι τρεις βαθμοί και ότι ήρθε η ώρα να το πετύχουμε. Δεν το καταφέραμε, ενώ προηγηθήκαμε, θα μπροούσαμε να είχαμε βρει και δεύτερο γκολ με το πέναλτι, δεν το καταφέρμε.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήρθε και λίγο η κούραση των παιδιών, μείναμε λίγο πίσω, αλλά είχαμε τις ευκαιρίες να διπλασιάσουμε τα τέρματα και να βάλουμε και τρίτο γκολ. Ήρθε η ισοφάριση, μπορούσαμε να χάσουμε στο τέλος με το πέναλτι, έτσι είναι το ποδόσφαιρο, αλλά είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ομάδα μου.

Στόχος από την πρώτη μέρα που ήρθα ήταν να είμαστε ανταγωνιστικοί και μαχητκοί σε όλα τα παιχνίδια και να τελειώσουμε τη σεζόν αξιοπρεπέστατα και νομίζω το καταφέρνουμε».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ