«Έβρεξε» γκολ στην μεγάλη νίκη των Καναριών κόντρα στα Δειλινά!

Σε ένα τρελό παιχνίδι με πολλές φάσεις και γκολ τα Κανάρια κατάφεραν να πάρουν μια σπουδαία νίκη επικρατώντας με 6-3 των Δειλινών στο πρώτο ματς του τρίτου γύρου στον 2ο όμιλο της Α2 ΕΠΣΗ.

02/03/2024 15:30
19η αγωνιστική - Α2 ΕΠΣΗ - 2ος όμιλος

ADVERTISING

Τα Δειλινά ήταν αυτά που έχασαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο παιχνίδι με τον Βαρούχα, ωστόσο τα Κανάρια ήταν αυτά που προηγήθηκαν στο 8ο λεπτό με τον Ντολλάνι.

Το γκολ αυτό έδωσε ψυχολογία στους γηπεδούχους οι οποίοι διπλασίασαν τα τέρματα τους στο 13′ με τον Πασπαράκη να γράφει το 2-0. Τα Δειλινά σπαταλούσαν ευκαιρίες, όμως οι κιτρινόμαυροι ήταν απολαυστικοί και πέτυχαν και τρίτο γκολ στο 34′ με τον Ντολλάνι και πάλι, δίνοντας σαφέστατο προβάδισμα προβάδισμα στα Κανάρια.

Τα Δειλινά μετά από αρκετές ευκαιρίες βρήκαν γκολ με απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Χριστοφή στο 38′ κάνοντας το 3-1, ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Βαρούχας έβαλε… φωτιά μειώνοντας σε 3-2.

ADVERTISING

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός ήταν ανάλογος με τα Κανάρια να σκοράρουν και τέταρτο τέρμα με τον Πασπαράκη στο 55′ παίρνοντας ξανά αέρα δύο τερμάτων. Πέντε λεπτά μετά και συγκεκριμένα με την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού τα Δειλινά μείωσαν και πάλι στο γκολ με τον Ροβιθάκη να κάνει το 4-3.

Τα Κανάρια δεν επηρεάστηκαν από το γκολ, συνέχισαν στο πλάνο τους και χτύπησαν στην κόντρα επίθεση μιας και τα Δειλινά ανέβηκαν για να βρουν γκολ ισοφάρισης.

Έτσι το σύνολο του Αντώνη Φραγκάκη σκόραρε και πέμπτο γκολ στο 75′ με τον Γιώργο Τοψή για να έρθει ο ίδιος παίκτης στο 90′ και να βάλει το κερασάκι στην… τούρτα κάνοντας το 6-3 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ADVERTISING

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

Αλλαγές

ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
72'
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ
82'
ΔΗΜΟΦΙΛΗ