Τα αποτελέσματα στους αγώνες του Σαββάτου (02/03) και το πρόγραμμα της Κυριακής (03/03)

Ένα ακόμη γεμάτο σαββατοκύριακο ξεκίνησε με φουλ αγωνιστική δράση, σε τοπικό και εθνικό επίπεδο. Την… αρχή έκανε το Σάββατο, με σπουδαίες αναμετρήσεις στα γήπεδα του Ηρακλείου.

Το 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓, πιστό στο ραντεβού του σας παρουσιάζει όλα όσα συνέβησαν.

Α1 ΕΠΣΗ: Δεν «Χ»άρηκε κανείς στο ντέρμπι παραμονής – Νίκες για Μοίρες και Ηρόδοτο

ADVERTISING

Δεν ανέδειξε νικητή το μεγάλο ντέρμπι παραμονής ανάμεσα στον Ποσειδώνα και την Τύλισο, καθώς οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1. Σημαντική μετ’ εμποδίων νίκη για τον Ηρόδοτο.

Στο γήπεδο «Πανεπιστημίου/Περιφέρειας», ο Ποσειδώνας ήταν κοντά σε μία σπουδαία νίκη απέναντι στην Τύλισο, όμως οι «πράσινοι» ισοφάρισαν και είχαν χαμένο πέναλτι στο φινάλε για να πάρουν τη νίκη, όμως ο Καρλής το απέκρουσε.

Μετά την ισοπαλία αυτή, η Τύλισος έχει 21 βαθμούς ενώ ο Ποσειδώνας πέντε και ουσιαστικά έχει μόνο… μαθηματικές ελπίδες για να παραμείνει στη κατηγορία.

ADVERTISING

Στη Νέα Αλικαρνασσό, ο Ηρόδοτος «ζορίστηκε» απέναντι στα πιτσιρίκια του Εργοτέλη, όμως κατάφερε να επικρατήσει 2-1 και να συνεχίσει την… καταδίωξη του ΑΟΤ.

Στις Μοίρες, η ΑΕ Μοιρών πήρε σπουδαία νίκη (2-1) κόντρα στον Ρωμανό, μία νίκη που την ανεβάζει βαθμολογικά έχοντας πλέον 24 βαθμούς.

Στο αυριανό πρόγραμμα, ξεχωρίζει το ΑΕΚ-ΑΟΤ, ένα… παραδοσιακό ντέρμπι, ενώ τα υπόλοιπα παιχνίδια είναι Μοχός-ΠΑΝΟΜ, Ανθέστιων-Χερσόνησος, Δαμάστα-Ρούβας και ΠΑΟΚ-Μινωική.

ADVERTISING

Τα σημερινά αποτελέσματα και το αυριανό πρόγραμμα:

 

Α2 ΕΠΣΗ – 1ος όμιλος: Ιδανική… αρχή για Ανάληψη και Λίντο

 

ADVERTISING

Με δύο αναμετρήσεις άνοιξε η αυλαία της 19ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ και πρώτης του τρίτου γύρου.

Η Ανάληψη επικράτησε του Δία με 4-0, με όλα τα γκολ να σημειώνονται στο πρώτο ημίχρονο, ενώ το Λίντο σε μια… νεανική μονομαχία, επικράτησε των Νέων Αλμυρού με 2-0.

Η συνέχεια την Κυριακή με 3 αναμετρήσεις.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το αυριανό πρόγραμμα:

Α2 ΕΠΣΗ – 2ος όμιλος: Σπουδαίες νίκες για Κεραυνό και Κανάρια

Με δύο αναμετρήσεις άνοιξε η αυλαία της 19ης αγωνιστικής και πρώτης του 3ου γύρου στον δεύτερο όμιλο της Α2 ΕΠΣΗ.

Εντυπωσιακή νίκη για τα Κανάρια, επικρατώντας των Δειλινών με 6-3, ενώ ο Κεραυνός κέρδισε την Αγία Βαρβάρα με 2-0, με το σύνολο του Γιώργου Φιολιτάκη να χάνει την ευκαιρία να ανέβει στην 2η θέση.

Την Κυριακή η συνέχεια με 3 αναμετρήσεις.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το αυριανό πρόγραμμα:

 

Β1 ΕΠΣΗ: Νίκη με ανατροπή για τον Αστέρα Μυρτιάς

Στο μοναδικό παιχνίδι της ημέρας ο Αστέρας Μυρτιάς έκανε την ανατροπή απέναντι στις Ελπίδες και πήρε μία σημαντική νίκη με 4-1.

Το αυριανό πρόγραμμα:

 

Β2 ΕΠΣΗ: Μεγάλο διπλό για τη Θέρισσο – Μοιρασιά στο Λίντο

Με δύο παιχνίδια άνοιξε η αυλαία στην 18η αγωνιστική στην Β2 ΕΠΣΗ. Τα αποτελέσματα, τα αυριανά παιχνίδια και η βαθμολογία.

Ένα μεγάλο διπλό που την έφερε ξανά στην πρώτη θέση, έστω και προσωρινά και σε ισοβαθμία με τον Μαραθώνα, πήρε η Θέρισσος, που επιβλήθηκε με 0-1 του Ερμή Ατσαλένιου στο ντεμπούτου του Λευτέρη Κοκοσάλη στον πάγκο της.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας Τηγανίτης και Νέοι Ηροδότου έδωσαν ένα ανοικτό ματς που ολοκληρώθηκε ισόπαλο με 2-2.

Τα σημερινά αποτελέσματα και το αυριανό πρόγραμμα:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ