Να κλείσει ιδανικά ο Κορακας – «Να είμαστε προσεκτικοί»

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται ο Κόρακας, ο οποίος πηγαίνει από νίκη σε νίκη και αυτό ακριβώς θέλει να πράξει και την Κυριακή κόντρα στον Ηρακλή Νιπιδιτού στο Θραψανό.

Μετά την εντυπωσιακή νίκη επί της Θερίσου με 5-0, όλη προσοχή έχει στραφεί στο ματς με τον Ηρακλή, όπου στόχος είναι η νίκη και να κλείσει η ομάδα της Πόμπιας ιδανικά τον δεύτερο γύρο.

Ο Αντώνης Μανουσάκης, δεν θα έχει στη διάθεση τους, τους τραυματίες Χαριτάκη Μάνο, ο οποίος θα λείψει για τρεις βδομάδες, τον Κώστα Μαρκάκη, ο οποίος θα λείπει για έναν περίπου μήνα, τον Σηφάκη, που χάνει όλη τη χρονιά και τον Ηλία Ξηρουδάκη, ο οποίος έχει χτύπημα στον αστράγαλο. Παράλληλα, αμφίβολος είναι ο Χατζηδάκης, με τη συμμετοχή του να κρίνεται την τελευταία στιγμή.

ADVERTISING

Σήμερα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία, με τον ικανό τεχνικό να αναφέρει: «Στόχος μας η νίκη, πάμε να κερδίσουμε μια πολύ καλή ομάδα, η οποία θα ψάξει την αντίδραση μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής, θα είναι ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και πιστεύω θα τα καταφέρουμε».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ