Θ. Κεφαλάς: «Με νοοτροπία νικητή στο Πέραμα – Στο χέρι μας η παραμονή»

Ο Θέμης Κεφαλάς μίλησε στην επίσημη σελίδα της Επισκοπής για το πολύ σημαντικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Περαμαϊκό.

Ο δυναμικός στόπερ τονίζει πως η ομάδα του Ρεθύμνου έχει αφήσει πίσω της την ήττα με τον Αλμυρό και πηγαίνει στο Πέραμα με νοοτροπία νικητή, ώστε να κάνει ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή στη Γ’ Εθνική.

Αναλυτικά είπε: «Αφήνουμε το ματς με τον Αλμυρό και συνεχίζουμε από εκεί που “το πιάσαμε” στα παιγνίδια με το ΑΟ Ύπατο, και τον Ερμή. Ξέρουμε ποιος είναι ο σκοπός μας, ξέρουμε τι θέλουμε να κάνουμε στο Πέραμα και πως να το διεκδικήσουμε.

ADVERTISING

Δεν είναι τίποτα εύκολο αλλά είναι στο χέρι μας η παραμονή. Τον τελευταίο καιρό, με εξαίρεση το τι συνέβη απέναντι στον Αλμυρό, είμαστε καλά και νιώθουμε καλά. Θα πάμε λοιπόν με νοοτροπία νικητή στο Πέραμα γιατί θέλουμε το τρίποντο».

Όταν τονίστηκε στον Θ. Κεφαλά ότι για τον Περαμαϊκό αυτό το ματς είναι τελικός, ο υψηλόσωμος στόπερ είπε: «Το γνωρίζουμε και ξέρουμε πως είναι και για τα παιδιά της αντίπαλης ομάδας όλο αυτό… Εμάς όμως δεν μας ενδιαφέρει αυτό το γεγονός. Έτσι όπως είναι το πρωτάθλημα, όλα τα ματς είναι “ο θάνατος σου η ζωή μου”. Εμείς οφείλουμε να μπαίνουμε για άλλα 10 90λεπτά στα γήπεδα και να κάνουμε αυτό που μας ζητάει ο προπονητής μας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ