Με χαμηλά το κεφάλι για την πρωτιά – πρόκριση η Μικτή Κ16 Ηρακλείου

Το πρώτο βήμα, στον πρώτο… τελικό έγινε για την Μικτή Κ16 Ηρακλείου, η οποία επικράτησε στα Χανιά της ομώνυμης ομάδας με 0-1 και έκανε το προσπέρασμα στην βαθμολογία.

Πλέον στο παιχνίδι της ερχόμενης Τετάρτης στο Ηράκλειο, η Μικτή Κ16 παίζει για δύο αποτελέσματα, προκειμένου να πάρει το εισιτήριο για την φάση των «16» και να ακολουθεί την Μικτή Κ14, που χθες εξασφάλισε τη πρόκριση μετά τη νίκη επί των Χανίων (1-3).

Η Μικτή Κ16 έβγαλε ψυχή, πάθος, με όλους τους ποδοσφαιριστές να δίνουν παραπάνω από το 100%, προκειμένου να φύγει με το τρίποντο και να κρατάει την τύχη στα χέρια της στον δεύτερο… τελικό με τα Χανιά, με στόχο την πρόκριση.

ADVERTISING

Πέρα από τους ποδοσφαιριστές και ο πάγκος συμμετείχε ενεργά στο παιχνίδι, εμψυχώνοντας τους παίκτες του Γιώργου Ανωγειανάκη, με τον προπονητή της Μικτής από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό να μην σταματάει να δίνει δύναμη και οδηγίες στα ταλέντα του Ηρακλείου, φτάνοντας τελικά στην νίκη.

Άπαντες έχουν λάβει το μήνυμα πως η… δουλειά δεν έχει τελειώσει και με χαμηλά το κεφάλι, θα δώσουν το παιχνίδι της Τετάρτης, προκειμένου να κατακτήσουν την πρωτιά και το εισιτήριο για τις 16 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας.

Ταλέντο υπάρχει, οικογενειακό κλίμα επίσης, άπαντες έχουν άψογη συνεργασία, χωρίς πάντως πολλά λόγια, εντυπώσεις, με ταπεινότητα και σκληρή δουλειά σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ