Η αυταπάρνηση και το πάθος των Στρατηγάκη – Λάμα

Όταν η αγάπη για το ποδόσφαιρο και για την ομάδα νικάει τον πυρετό και θέτεις εαυτό σε μεγάλο κίνδυνο για να βοηθήσεις τους συμπαίκτες σου…

Μία τεράστια νίκη ψυχής και χαρακτήρα πήρε στο παιχνίδι με τους Νέους Ηροδότου ο Μαραθώνας, κάνοντας μεγάλη ανατροπή και επικρατώντας με 4-5, με γκολ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ωστόσο για να το πετύχει αυτό η ομάδα των Καλεσσών, χρειάστηκε όλο το ρόστερ, αλλά ειδικότερα δύο ποδοσφαιριστές, να κάνουν μία πραγματική κατάθεση ψυχής.

ADVERTISING

Ο αρχηγός του Μαραθώνα, Νίκος Στρατηγάκης κα ο συμπαίκτης του, Μανώλης Λάμας ταλαιπωρούνταν από μία ίωση, με υψηλό πυρετό ολόκληρη την προηγούμενη εβδομάδα, παρόλα αυτά αμφότεροι ζήτησαν να βρίσκονται στην αποστολή για το παιχνίδι.

Μάλιστα με το παιχνίδι να «στραβώνει», οι δύο ποδοσφαιριστές, ανέλαβαν την πρωτοβουλία και το ρίσκο, πείθοντας τον Μάκη Λυκούδη να τους ρίξει στη μάχη, με το αποτέλεσμα τελικά να τους δικαιώνει. Σίγουρα με αυτό τον τρόπο, Νίκος Στρατηγάκης και Μανώλης Λάμας έδειξαν πως βάζουν πάνω απ’ όλα την ομάδα η οποία θα δώσει τα πάντα για την κατάκτηση της κορυφής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ