«Χτύπησε» στην εκπνοή με Κανταρτζή και έκανε την έκπληξη ο Αετός!

Μία μεγάλη πρόκριση για τους «8» του Κυπέλλου ΕΠΣΗ πήρε ο Αετός Ανωγείων που με γκολ του Κανταρτζή στο τελευταίο λεπτό του αγώνα επικράτησε με 1-0 του Μοχού.

28/02/2024 19:00
4η φάση - Κύπελλο ΕΠΣΗ - 2023-24

Στατιστικά παίκτη

Κανταρτζής Εμμανουήλ Ραφαήλ ΓΚΟΛ 93'    

ADVERTISING

Ένα σπουδαίο αποτέλεσμα που λίγοι περίμεναν πήρε ο Αετός Ανωγείων, που παρά τη διαφορά κατηγορίας «λύγισε» στο Γάζι τον Μοχό και έκλεισε θέση για την τελική οκτάδα του φετινού Κυπέλλου ΕΠΣΗ.

Έγινε μία ισορροπημένη αναμέτρηση, οπού οι δύο ομάδες είχαν τις δικές τους ευκαιρίες να βρουν δίχτυα, αλλά τελικά τους γηπεδούχους να το πετυχαίνουν στην τελευταία φάση του αγώνα.

Στο πρώτο μέρος η ομάδα του Ζ. Νοικοκυράκη απείλησε με πλασέ του Μάριου Κλάδου μέσα από την περιοχή, ενώ λίγο μετά ο Κανταρτζής δεν μπόρεσε να βρει στόχο μέσα από την περιοχή. Από την πλευρά του ο Μοχός είχε αρκετές ευκαιρίες να σκοράρει με κορυφαία το δοκάρι του Σούρσου στο πρώτο μέρος, ενώ ο ίδιος παίκτης είχε ακόμα μία καλή στιγμή με τους αμυντικούς να διώχνουν πάνω στη γραμμή. Μεγάλη διπλή ευκαιρία είχε και ο Φραγκάκης, ενώ απέιλησαν επίσης Γκαρής και Κεφάκης.

ADVERTISING

Στην επανάληψη ο ρυθμός ανέβηκε, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν το γκολ που θα έδινε την πρόκριση. Ο Αετός είχε καλές στιγμές με Μ. Κλάδο, Αμοιρόπουλο και Δρίτσα, ενώ ο Μοχός απείλησε με σουτ του Σκουτέλη. Ενώ όλα έδειχναν πως το ματς θα πήγαινε στην παράταση. ο Κανταρτζής είχε διαφορετική άποψη.

Στην τελευταία φάση του αγώνα μετά από σύγχυση στην περιοχή του Μοχού, ο ικανός επιθετικός έπιασε το δυνατό σουτ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να χαρίσει μία μεγάλη πρόκριση στην ομάδα του Αετού.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ